Apunts publicats a la categoria 'Música'

La Troba Kung-fú a Maspujols, crònica d’una nit rumbera

Tuesday, 19 de May, 2009

Maspujols va ser la única parada que els de la Garriga va fer al Camp de Tarragona, a més de tenir l’honor de la vila més petita que ha aconseguit oferir l’actuació de La Troba Kung-fú.
A les onze de la nit del passat dissabte 16 de maig començava el concert. Com que portàvem entrades comprades […]

El RockCatalà ha mort definitivament

Thursday, 12 de February, 2009

Aquesta setmana es van entregar els premis Enderrock 2009, la publicació capdavantera dedicada a la música en català, i entre els premiats van destacar com a triomfadors el cantautor Roger Mas i la novíssima formació Manel.
Em va vindre al cap que uns mesos enrere, amb pocs dies de diferència, dues amigues em deien que això […]

Hisenda et buscarà a Groenlàndia, Mart i Saturn

Thursday, 8 de May, 2008

Des de fa uns dies o setmanes s’emet per televisió un anunci de l’agència tributària espanyola, el Ministerio de Economía y Hacienda ens ve a recordar que comença la temuda època de la declaració de la renda, com pots demanar l’esborrany i tota la pesca. Per a mi, que és el primer any que passaré […]

Quan li dius adéu a l’agost tens el cotxe ple de gots

Wednesday, 5 de September, 2007

Ràpid, ràpid! Ara que sembla que els xinesos malvats que sabotegen la meva centraleta teléfonica fan un dels seus descansos, aprofitarem per escriure alguna coseta.
L’últim cap de setmana d’agost no es pot deixar escapar com si res, se l’ha de munyir fins deixar-lo sense ni una gota de festa. Llavors sí, es pot afrontar amb […]

Palmfest 2007, rectificar és de savis

Friday, 10 de August, 2007

Des d’ahir dijous i fins diumenge es celebra a l’Hospitalet de l’Infant la segona edició del Palmfest. M’encantaria poder anar-hi qualsevol de les 3 nits de festival que queden comptant la d’avui, si tot va bé com a mínim avui baixarem uns kilòmetres a tastar l’original proposta dels de l’Hospitalet per aquesta nit.
En pensar en […]

Cançó de l’estiu 2007, segona tongada

Wednesday, 11 de July, 2007

Ho reconec, he de demanar disculpes per no incloure el hit que està arrasant les costes i el pre-litoral dels països catalans. El Verigut de Miquel Mariano és fresc, mediterrani, divertit, original en la nostra llengua (digues-li català, valencià, balear o com et roti). Quan vaig escriure l’anterior llista de candidates estiuenques encara no havia […]

Cançó de l’estiu 2007

Friday, 22 de June, 2007

Just des d’ahir que ja som oficialment a l’estiu i la xafogor matadora que estic patint ho confirma (m’he de comprar un trasto d’aquests). Una de les conseqüències immediates és l’aparició, espontànea o no, d’una cançó que ens trepanarà el cervell acompanyarà durant l’estiu de forma insistent i continuada.
Des de fa unes setmanes ja n’hi […]

La castanyada no s’ha acabat

Friday, 3 de November, 2006

Últimament tinc l’hortet abandonat, feia uns dies que no hi escrivia, ni tinc temps per plantar-hi noves cosetes. Però que hi farem, entre la feina, la UOC, El Replà i d’altres històries no em queda gaire temps.
Per postres, durant el pont que vaig fer, “em van segrestar”, em van posar dalt d’un avió i em […]

Meme mumusical

Friday, 27 de October, 2006

Llegint a la Mireia me’n adono que m’ha llençat un repte, el de seguir un meme, en concret un meme musical. I he de començar dient que no sóc un gran amant dels memes, les cadenes de correu-e i demés generadors de tràfic. Però aquest m’ha agradat, principalment per vindre de qui ve i perque […]

Els destacats de la Mercè

Wednesday, 27 de September, 2006

Deixant de banda petits problemes, les festes de la Mercè em van anar a les mil meravelles. Vaig estar en concerts pel centre de Barcelona i també vaig passejar-me pels que feien al recinte del Fòrum, i no vaig tenir cap problema.
Però el dilluns quan ja marxava vaig veure el metro extraordinàriament ple, era tot […]