A pagar i llestos

Apa doncs, això diuen a tot arreu que han decidit els senyors de la FIA:

fórmula 1
La Federació Internacional d’Automobilisme (FIA) ha sancionat amb la pèrdua de tots els punts del Mundial de constructors l’escuderia anglo-alemana McLaren-Mercedes per la seva implicació en el cas d’espionatge a l’equip Ferrari, segons ha trascendit de fonts presents a la reunió mantingud a avui a París. Així mateix, imposa a McLaren una multa de 100 milions d’euros. Per la seva banda, Fernando Alonso i Lewis Hamilton quedan lliures de sanció

Tal i com es rumorejava, tot i que alguns preveien un sanció més important, finalment McLaren només ha de passar per caixa i li resten punts del campionat de constructors, que al cap i a la fi es tradueix també en calers.

La FIA no han tingut pebrots a tocar els pilots ni els seus punts, no els han privat de córrer cap gran premi -com sí van fer amb BAR-Honda-, ni els han expulsat del campionat la próxima temporada -com sí van fer amb Toyota al campionat de ral·lis. Tot plegat, ja es veia venir

3 comentaris a “A pagar i llestos”

  1. stk_456 ha dit:

    A mi em sembla una bona sanció. Els pilots no tenen cap culpa. En canvi l’escuderia, si és veritat que a fet espionatge, és mereix molt més. L’expulsió del mundial l’any que ve.

  2. utopiq ha dit:

    Estem d’acord en que directament no s’havia d’atacar als pilots, però s’ha pres una decisió condicionada a que no perjudiqués als pilots, especialment després de que un d’ells hagi col·laborat directament en la investigació en contra de l’equip.

    És a dir, que s’ha buscat una sanció que no els afecti, quan el que haurien d’haver fet la FIA és, com tu bé dius, expulsar McLaren l’any vinent i inclús aquest; que a més és el que van dir que farien.

    Però en contra d’això hi ha el Sr. Ecclestone (l’avi amb pinta de Rolling Stone) que és l’amo de la F1, i que pel que diuen se n’ha encarregat de que McLaren no quedi fora del campionat ni un gran premi. Sobretot per la gran quantitat de calers que deixaria d’ingressar l’avi.

    PD: un recordatori per evitar confusions: io sonno ferrarista.

  3. Kimi Raikkonen, si tingués ídols series un d’ells | utupia ha dit:

    […] Ni Hamilton ni Alonso, ni el nen mimat ni el nen rabiüt, cap dels dos pilots s’ha emportat el títol i per tant tampoc els tramposos de McLaren, fet del que me n’alegro especialment. Els dos joves pilots han lluitat per la victòria des de principi de temporada, però ni l’un ni l’altre ho han fet de manera noble, s’han perjudicat mútuament tant com han pogut i de les maneres més barroeres possibles. Però el vertader perdedor de l’any és Ron Dennis i tota l’escuderia McLaren, que com diu el mestre Joan Viladelprat, no han sigut un equip i això els ha dut a la derrota. […]

Deixa el teu comentari

Has d'identificar-te per escriure un comentari.