Briiiiiiiiiiiiiiii

Comença la Fórmula 1!!

Ja en tenia ganes de veure els primers entrenaments, i també de veure la primera carrera del 2006 per comprovar si els canvis tècnics a la normativa són útils i veiem curses més espectaculars.

Abans de dir res més, deixo clares les meves preferències (no m’agraden els que no es mullen): sóc ferrarista convençut i segueixo a M. Schumacher des dels campionats mundials que va guanyar amb Renault ja fa uns anyets.

Dic això perquè hi ha molta gent seguidora del Alonso, però sincerament és massa fanfarró i egocèntric pel meu gust ups! potser m’he passat. Prefereixo gent més húmil com el Pedro o el Marc (que per cert ja podrien tenir la pàgina també en Català).

Un cop desvetllats els meus destijos, espero amb candeletes que comencin a apretar els motors.

Actualització, 11 de març: Les coses pinten bé pels del Cavallino Rampanti, pole per Schumacher que iguala el récord d’Ayrton Senna.

Suposo que podré veure el GP, però encara no sé com ho faré perquè tinc calçotada, caguntot!

2 comentaris a “Briiiiiiiiiiiiiiii”

  1. ejem ha dit:

    ejemejem, més pepero i renegat que el Marc Gené l’Alonso no m’ho sembla eh…

  2. Utopiq ha dit:

    Si, en això tens tota la raó, però en cap moment he parlat d’idees polítiques.

    Quan és qüestió d’esports intento no barrejar les coses (cosa molt difícil), tot i així no et negaré que he sentit el que comentes del Marc Gené i preferiria que penses d’una altra manera.

Deixa el teu comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>