Cagun l’opi del poble, i l’instrument dels poderosos

Futbol, l'opi de les masses

En Siset de Cals Ous remuga de nou…

Que Antonio, com has acabat després de tants derbis, o clàssics, que lis diuen ara? Perquè jo ben tip, ja en tinc los collons plens de tant Barça, Madrid i la mare que’ls va matricular a tots.

Ja ho saps que jo soc perico de tota la vida, i xalo molt quan l’Espanyol guanya. Però jo la veritat és que ja fa un munt d’anys que si la cosa no va bé, que els bombin, jo no penso fer-me mala sang.

Aquets paios cobren carretades de calés, si els de l’Espanyol ja els compten a senallades, els del Barça en tenen per comprar-se països per a ells sols. I després naltros com a ruquets, quan es fan mal diem Oh pobret, que no podrà jugar durant tan de temps. Bons caps de pardal estem fets! Mentre los nostros fills i néts han d’anar a fer fenya cada dia de bon dematí, tots planyem al pobre jugador que no pot jugar, però cobra una milionada!

I l’altre dia vai sentir que es veu que els futbolistes de la lliga espanyola paguen menys impostos que en països més normals. Ja té dallonsis la cosa! Quina vergonya de país. Si per mi fos, ni un ral s’estalviarien! Als rics se’ls ha de collar bé!

D’això del futbol diuen que és l’opi del poble, com una droga, i ja tenen raó ja, perquè quan hi ha un clàssic d’aquets, o una final, o qualsevol sarau futbolero, sembla que anem ben torrats. Txec, ens tornem tots més justos que un pany de cop, com bésties sense cap.

Ja ens poden dar pel sac des del Gobierno de Madrid, ja podem estar buscant fenya fa tres anys, ja podem estar sense ni un ral, ja se’ns poden pixar a sobre des d’on sigui que mentres la pilota rebota naltros ens quedem badant veient com li foten patades. Antonio, cada camí tinc més clar que això del futbol ho van inventar els de dalt, per tenir-nos a tots els d’avall ben entretinguts.

3 comentaris a “Cagun l’opi del poble, i l’instrument dels poderosos”

  1. polromeu ha dit:

    Completament d’acord amb tu.

  2. JOrdi ha dit:

    Fa 2.000 anys els eclaus eren a l’arena i ara son a les graderies…

    Només cal veure la que es lia quan les accions dels controladors aeris, que afecten a 600.000 persones (0,8% de la població) i la que es lia quan la reforma laboral que afecta a més de 20.000.000 de persones….I ja tens com ens marejen.

    Salut lleig, q macu no t’hi faràs!! xD

  3. utòpiq ha dit:

    Merci pol.

    JOrdi, jo tinc la teoria que hi foten droga de la bona a l’aigua, sinó no s’explica el nivell d’imbecilització general. Potser el super-vendes “Indigneu-vos” d’aquest Sant Jordi hauria de ser de lectura obligatòria.

Deixa el teu comentari

Has d'identificar-te per escriure un comentari.