Fastigosament rics

Fa uns dies que Forbes ha publicat la llista dels més rics del món. Em resulta interessant conèixer els rostres que hi ha darrera de gegants econòmics que, en molts casos, amb les seves decisions influeixen més del que ens pensem -i desitjariem- en les nostres vides.

La conclusió més evident és que a cada any que passa augmenta en el primers llocs el nombre de riqueses produïdes per imperis de les noves tecnologies.

Els que se’n podrien destacar (sota un criteri personal) són:

A l’estat espanyol el que té més cuartos és:

I els dos més acabalats dels Països Catalans són:

Al mirar quins cotxes tenien tots aquests ricatxons he descobert que l’amo d’Ikea porta el mateix Volvo des de fa 13 anys i almenys pel que diu, sembla que segueix la filosofia que prediquen els seus parcs de d’atraccions per adults establiments de venda de mobles.

4 comentaris a “Fastigosament rics”

  1. savior1980 ha dit:

    No et descuidis d’esmentar el número 140… el senyor Steve Jobs, CEO de Apple (i el meu gurú espiritual).

  2. Utopiq ha dit:

    Si, se’n podrien destacar molts d’altres com en Lawrence Ellison el número 15, l’amo d’Oracle, o el mateix Jobs. Tot i que m’esperava que estigués més forrat, amb Apple i ara també el que ha tret de Pixar…

    Per cert, que tal l’efecte Microsiervos? hehe
    Has notat un aument de visites des de que et van enllaçar?

  3. savior1980 ha dit:

    Sips… unes 140 el primer cop (interface cerebro-ordenador) i unes 180 el segon (IT crowd es cancel·la, després em van tatxar, sense raó, però bueno).

    Tinc les estadístiques públiques així que ho pots comprobar tu mateix si et fa il·lusió.

    :)

  4. Estadístiques al blog| utupia ha dit:

    […] En l’apunt anterior, precisament comentant amb en savior1980, sortia el tema i ell té les estadístiques públiques -cosa contra la que no tinc res en contra, per suposat-. Però jo de moment no ho faré així. […]

Deixa el teu comentari

Has d'identificar-te per escriure un comentari.