Govern i Mossos d’Esquadra, sou uns salvatges, volem dimissions

Ahir dijous dia 19, la Núria, una bona amiga, em va enviar el següent correu:

Ahir a la nit vaig ser agredida pels Mossos d’Esquadra en una protesta pacífica. Tot i estar amb les mans alçades amb un grup de gent i demanar que no ens peguessin, ens van atonyinar a cops de porra tant com van poder. Ens van tractar com a animals, sense cap mena de distinció cap al que colpejaven, amb tota la força i mala llet del món. Uns moments de pànic, sí.

S’està reenviant aquest vídeo (d’ahir al matí), on van deixar sense respiració al noi que immobilitzen al terra amb un genoll al coll, entre altres coses. A YouTube hi ha molts més vídeos on es pot veure com la càrrega policial de la nit (on era jo); va ser indignant, intolerable. Van acorralar els manifestants a Via Laietana, sense deixar més escapatòria que el carreró de la Bòria i més abaix Princesa, i tenint en compte que erem unes 2.000 (segons la policia) o 5.000 persones (segons els sindicats). Sigui com sigui, els antiavalots van provocar un embut de gent que fugia de les pallisses indiscriminades, i que va fer que els que molts rebéssim els cops.

Escric aquest mail perquè no voldria que pensessiu que les protestes les van fer “quatre anti-sistema”, “provocadors” “estudiants d’aquests que no tenen res de bons nens”, etc… Ahir a la manifestació vaig veure-hi professors i professores, persones que es va sumar a la causa tot i no ser ja universitaris (el meu cas), i molts, molts estudiants.

Jo, que no vaig rebre gaire, estic plena d’indignació, perquè avui esperava alguna mena de resposta decent per part del Govern. No va ser prou fort l’atac policial? No hi ha responsabilitats a assumir i càrrecs a deixar???? Això és un govern d’esquerres i progressita?

El que més greu em sap, és que els agressors quedaran impunes. I continuaran al seu lloc. Aquests són els que ens han de defensar. Imagineu-vos el tio més bèstia i fill de puta sense escrúpols, amb una porra enorme, i tindreu un mosso antiavalot.

A mi, que visc lluny de Barcelona, i no puc manifestar la meva solidaritat fent costat als manifestants, la sang em bull de veure l’actitud feixista del Nostre Govern i la Nostra Policia.

Si pugués, ara aniria a les properes manifestacions. Hi aniria encara que no estigués d’acord amb les protestes anti Bolonya, perquè no cal estar a favor a de les seves reivindicacions per veure que l’actuació dels Mossos és desproporcionada, salvatge, inefectiva, contraproduent i indignant.

Rafael Olmos, ets un incompetent, un negat, un inepte i… callo. Dimiteix.

Joan Saura, ets un irresponsable, mentider, hipòcrita, panxacontent, també incompetent i… callo. Dimiteix.

Mossos d’Esquadra, escamots d’antiavalots; sou uns bèsties, salvatges, porters de discoteca amb uniforme, covards, repressors, goril·les amb porra i uns… callo.

Iniciativa, no us moriu de vergonya? que fareu ara? recolzareu el vostre líder aferrat a la butaca? Això és un Govern progressista?

PSC, felicitats, ja us heu carregat a Iniciativa de cara a les properes eleccions. Sou responsables i orquestradors de tot plegat, és repugnant.

Esquerra, també en sou responsables, no us amagueu. Això tampoc us farà relantejar la vostra posició al Govern? Això és un Govern d’esquerres? Heu perdut la credibilitat.

Us deixo una pregunta per a reflexionar: per quina raó algú es fa antiavalot?

5 comentaris a “Govern i Mossos d’Esquadra, sou uns salvatges, volem dimissions”

  1. L'illa dels monstres ha dit:

    Lo pitjor és que encara que dimitíssin (cosa que aquí no passa mai, ja que de la butaca no els treu ni déu) agafaria el càrrec un altre amb el que passaria el mateix. El que falla és el sistema.

    Per què es fan antiavalots? Potser perquè la droga els surt més barata i en poden prendre en hores de feina.

  2. David Fernàndez ha dit:

    Hi ha moltes coses que no sabem, estic segur que els antiavalots van fer el que van fer de forma més que premeditada…

  3. Arnau ha dit:

    Indignant… els mossos d’esquadra tracten igual a la gent que es manifesta en contra de Bolónia com tractarien a un criminal o un assassí. No hi ha dret.

    Si fins i tot posaria la mà al foc que si se’ls hi preguntés als Mossos d’Esquadra el motiu pel qual ens hem manifestat,si se’ls hi preguntés què és el Pla Bolònia, molts ni ho sabrien…

    Vergonya…

    Vergonya de tenir un Cos Policial tan SALVATGE i COVARD.

  4. utòpiq ha dit:

    Illenc, això de que als antiavalots li foten fort a les drogues no ets el primer que m’ho diu, però com que no en tinc proves, diguem que millor que calli…

    David, és possible. Una de les versions que circulen és que el antiavalots mateixos o els seus dirigents policials van actuar com ho van fer per fotre al Saura i fer-lo saltar de la butaca. Si és així que ho deixi ben clar i expedienti als agents que convingui.

    Arnau, els antiavalots aquests amb prou feines saben el que és una carrera universitària. Alguns companys seus sí, però no són dels que es guanyen la vida repartint bandaus a tort i a dret. Com bé dius, tot plegat és vergonyós.

  5. Pep ha dit:

    Els antiavalots són als mossos el que la legió és a l’exèrcit. Això de les drogues també ho he sentit a dir (en el cas de la legió, sobretot), més que res per augmentar la seva agressivitat al moment de fer els seus monòlegs de porra.

    Evidentment que no saben ni a qui peguen ni perquè. No els paguen per pensar.

    Per què algú es fa antiavalot? Perquè alguna feina han de tenir els ex-convictes que acaben la pena sense rehabilitar, no?

Deixa el teu comentari

Has d'identificar-te per escriure un comentari.