Homenatge a Miró

Google Miró

Si ja sé que teniu ulls a la cara i tots haureu vist el canvi en el logo de can Google, però és un fet que no volia passar per alt, ja que és el primer cop que els del cercador homenatgen a un català. I això és important no pel fet que sigui aquest cercador o qualsevol altre, sinó per la quantitat de gent al món que potser avui sentiran a parlar per primer cop del pintor surrealista.

L’homenatge commemora el neixement de l’artista un 20 d’abril de 1893, uns diuen que a Barcelona i d’altres que potser a Mont-roig. Poble en que va passar llargues temporades i del que n’estava enamorat, i no m’estranya perquè, sobretot en la seva època, les masies que hi havia, la tranquilitat que hi devia haver a la costa i l’encant del poble eren captivadors.

La meva opinió de Mont-roig és totalment subjectiva, més que res perquè és de la mateixa comarca que el meu, el Baix Camp, i hi tinc família. Per cert, una abraçada!

3 comentaris a “Homenatge a Miró”

 1. isaac ha dit:

  I va i la família els obliga a treure’l. Patètic.

  http://barrapunto.com/article.pl?sid=06/04/21/120247

 2. Utopiq ha dit:

  Ja ho pots ben dir xiquet, patètic. Qualsevol cosa que sembli mironiana o passes per caixa o res. I el que més ràbia em fa és hagi de passar amb un català, em rebenta.

  I es veu que alguna cosa similar ja va passar amb Google i Dalí el 2002. “Gràcies” a la organització que defensa els seus drets, que és la mateixa pels dos casos.
  http://en.wikipedia.org/wiki/Joan_Miró#Google_logo_tribute

  Mira que no deixar viure de la renta als seus hereus, pobrets.

  Com tu has dit, patètic; i afegeixo fins i tot delirant.

 3. Castellers al logo de Google | utupia ha dit:

  […] El que m’hagués agradat de veritat és que Google hagués aprofitat aquesta ocasió per estrenar el domini www.google.cat que té comprat i no utilitza, enlloc de fer-ho a la versió espanyola. Tot i això m’ha agradat, i si no m’equivoco és el segon cop que els del cercador decideixen fer un petit homenatge a la cultura catalana, després d’haver-ho fet en primer lloc amb Joan Miró. […]

Deixa el teu comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>