Ja els tinc plens de l’Eurocopa i la roja


Avui he arribat de la feina cansat, un d’aquells dies en que em cago en la meva ombra per no haver anat a dormir abans ahir a la nit. M’estiro disposat a descansar una estoneta, faig un zàping ràpid i quan m’acostava al final, patapam! La roja dels pebrots.

Per un moment m’havia oblidat de l’Eurocopa, però és difícil si un dels 3 o 4 canals de televisió que més mires, o més ben dit mirava, centra totalment la seva programació en aquest esdeveniment.

Aquesta sobrecàrrega futbolera després de la lliga, que ja abans de començar t’ha ben avorrit em té fastiguejat. Llisto els conceptes que més ràbia em desperten i més urticària em provoquen:

 • furia roja
 • la roja
 • la nuestra (les altres són escòria)
 • ¡podemos!
 • ¡a por ellos!
 • jugadors en forma de robot destructor
 • jugadors en forma de stripper rotulat
 • Innsbruck (merda de campanya)
 • Paparra de les vaques boges
 • Manu Carreño
 • Manolo Lama
 • Los Manolos
 • chicharro (a la puta foguera qui pronunciï aquest repel·lent mot referint-se a un gol)
 • Cuatro (ja no s’assembla en res al bon canal que em semblava en el seu naixement)

Els que pensin que si jugués la selecció catalana em faria menys ràbia l’Eurocopa, encerten, potser no me la miraria massa però almenys m’hi podria sentir identificat, i qui sap si fins i tot podria tenir a la selecció espanyola com a segona selecció.

Fins llavors i mentre la RFEF continuï oposant-se a l’existència de la selecció catalana, tant de bo arribin a quarts i es fotin tots plegats la nata de sempre.

El diumenge 29, dues tasses de caldo: La selecció espanyola guanya l’Eurocopa quaranta-quatre anys després. Com tants d’altres, em va tocar menjar-m’ho amb patates…

7 comentaris a “Ja els tinc plens de l’Eurocopa i la roja”

 1. jodido_por_akismet ha dit:

  Sort que:
  No miro la tele
  No m’agrada el futbol

  Quina sort que tens eh …

 2. L'illa dels monstres ha dit:

  m’encanta el futbol, m’encanten eurocopes, mundials, etc. ODIO A MORT la puta roja, et fan avorrir el futbol els desgraciats. que els fotin fora ja!!!!

 3. vidi ha dit:

  com que aquests canals espanyols ja no els tinc ni sintonitzats, no pateixo la teva tortuta. Tot i així, els botiflers de tv3 déu n’hi do també, entre espanya i la moció de censura de can barça, es cobreixen de glòria.
  sort que ens queda canal reus, mentre espero que un dia arribi una televisió nacional de veritat, des d’alacant a perpinyà i de fraga a l’alguer. partals, mikimotos i companyia, a veure si un dia ens doneu una alegria!!!

 4. utopiq ha dit:

  pol, t’estalvies malgastar neurones i disgustos, però també et perds algunes rialles i moments d’eufòria ;)

  illenc, això espero, sinó tindrem sopa roja fins a rebentar…

  vidi, hi fan alguna cosa bona als canals espanyols, més que res sèries, però a tu les sèries yanquees no et fan massa el pes :P I TV3 em decepciona més a dia que passa, botiflers és poc, coneixes TV3 a traïció de Víctor Alexandre?

  Tu ho has dit, la televisió que seria un bon canal nacional podria ser VilawebTV, fins llavors ens haurem de conformar amb TV Reus. I de 8TV ni en parlem…

 5. Adri ha dit:

  Mare de Déu, em feia ràbia només de llegir-los, les parauletes aquestes.

  No es poden mirar els esports d’Antena 3, ni Telecinco, i ara ni els de Cuatro (a la Lliga, sempre parlant del Madrid).

  Tan de bo perdi Espanya mil a zero a quarts, com sempre. Que perdi fins i tot als entrenaments. Només de sentir tots aquests malalts cridant els gols com si els hi anés la vida, em venen ganes de vomitar-los al damunt.

  :) Gràcies pel post, m’ha anat bé per descarregar tensions!

  pd: T’agrego al lector de feeds, ja aniré comentant!

 6. Adri ha dit:

  Un petit comentari…Pot ser que no hagi trobat Feed RSS? :S

 7. utopiq ha dit:

  Fa segles que tinc pendent posar els enllaços dels feeds, però com que també tinc pendent canviar tota la apariència del blog no em dedicideixo mai.

  L’adreça és: http://www.utupia.com/blog/feed

  De totes formes, si afegeixes l’adreça del blog el teu lector de feeds detectarà l’adreça del feed automàticament.

Deixa el teu comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>