L’avi Siset pensa en eleccions…

L’avi Siset de Cals Ous reflexiona sobre les eleccions, les culés i les catalanes…

En Sandruscu en família

- Romuald, ja ho saps que s’acosten les eleccions, oi? D’aquí poc ens començaran a atabalar amb les punyetes dels polítics, “que si som millors, que si els altres no valen res”. Sempre la mateixa cançó de l’enfadós!

- Ja ho pots ben dir Siset, són pesats com el plom! Però l’Antonio em va dir que tu ja ho tenies força clar…

- Força clar, però no del tot. Ja us vaig dir que me n’he atipat de ser catalanista, ara soc independentista. I m’agraden els Joans: el Puigcercós, el Carretero i el Laporta. I els dos dels partits nous sembla que els tenen molt ben posats, això és lo que ens fa falta.

- El Laporta, vols dir? És una mica xulo el paio, en va fer unes quantes al Barça. Un camí va sortir tot borratxo, amarat i ballant amb fadrines ben joves, o allò de baixar-se els pantalons a l’airoport.

- Precisament això és lo que cal! Un paio amb els collons ben posats que les digui ben clares. El que s’ha baixat els pantalons de veritat és el Rosell, que ben aviat va ser escollit, va anar a demanar perdó a Extremadura per no sé que havia dit el Laporta un dia. Cagacalces! I ja veurem si guanya tantes copes com el xulo borratxo que dius tu.

- Home Siset. El Sandro sembla un home amb seny i els socis del Barça bé que el van triar.

- Casun l’òs pedrer! Quan deien que guanyaria m’agafaven ganes de fer-me soci per votar algun altre. N’hi ha molts que veuran que els hi han fotut lo pèl ara que ja és massa tard.

- Què vols dir?

- Que aquest nen de casa bona l’han triat des de Madrid, ja veuràs com esguerrarà tota la bona fenya fet pel Laporta i el Barça tornarà als temps del Núñez. És un entabanador.

- Mira, de després d’aginollar-se al president extremeny, se’n va anar a veure “La Roja” a Àfrica enlloc d’anar a la manifestació on hi havia mitja Catalunya. Encabat d’allò se’n fot del Cruyff i el Johan acaba tornant la medalla de d’honor del club. Coi, que el Johan ha fet molt pel Barça!
Després a les penyes culés, estant a Catalunya, els hi parla en castellà. Poc que costava posar traducció com feia el Laporta, a més, totes les penyes del món parlen castellà? No pas!
I el súmmum ja va ser quan el vaig sentir dir que tots aquests canvis que ha fet el Zapatero estaven bé i s’havien de fer abans. És un fotut burgès i botifler dels collons!

2 comentaris a “L’avi Siset pensa en eleccions…”

 1. JOrdi ha dit:

  Aquí no et pots fiar de ningú, i dels pijos menys. Que qui té més diners, més en vol. I els que volen son els nostres diners….

  No sé com ni recordo quan, però fa unes setmanes em va arribar un correu intern de CIU. Que no sé com em va arribar perquè no hi tinc relació ni conec el remitent, però en unes breus línies deia que la prioritat era “desacreditar en Laporta”.

  Suposo que per això tot el tema de l’auditoria al Barça, etc, etc…
  I segur que li tenen por, perquè només ataca l’animal que se sent acorralat.

  Salut!!

 2. utòpiq ha dit:

  El Laporta no és cap sant, però estar clar que el moviment que encapçala fa por en alguns sectors i això li ha comportat una vertadera persecussió mediàtica, amb l’objectiu de desacreditar-lo.

  Aparentment ‘SI’ està més forta que ‘RCat’ i suposo que per això és la diana dels atacs. En tot cas, jo penso com el Siset, a les properes eleccions s’ha de votar un ‘Joan’ :P

  Una abraçada ;)

Deixa el teu comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>