Govern d’Israel, sionistes, sou uns nazis de merda


Nazisme

  • Primacia de l’Estat sobre l’individu i sobre qualsevol altra entitat.
  • Creença en el racisme i la seva aplicació pràctica en forma de segregació racial, exclusió, eugenèsia i violència: la raça nòrdica alemanya era considerada la “raça ària”, mentre que la resta formava una jerarquia de “races inferiors”, amb els jueus rebent la pitjor consideració.
  • Exaltació d’un guia o Führer.
  • Defensa de l’imperialisme: Alemanya tenia el dret a envair els territoris que creia seus.
  • Militarisme i violència. Com en d’altres ideologies totalitàries, la violència i la guerra eren exaltades.

Sionisme

  • Primacia de l’Estat sionista sobre l’individu i sobre qualsevol altra entitat.
  • Creença en el racisme envers els àrabs israelians i la seva aplicació pràctica en forma de segregació racial, exclusió i marginació dintre del seu propi estat. Tot musulmà és considerat element perillós per a l’estat.
  • Exaltació incondicional de les accions governamentals envers l’enemic.
  • Defensa de l’imperialisme: Isarel té el dret a envair els territoris que consideri seus.
  • Militarisme i violència. Com en d’altres ideologies totalitàries, la violència i la guerra són exaltades.

Ja n’estic fart, per mi el govern d’Israel i tots aquells qui li donen suport incondicional, com ho és la majoria del poble israelià, actuen d’una forma tan bàrbara com aquells que els volien anihilar; a jueus, homosexuals, o simplement contraris a la seva causa.

M’expresso així de contundent, barroer, políticament incorrecte i maniqueu perquè no puc fer-ho d’una altra manera. Un govern d’un estat que se suposa que és dels bons (ja sabeu, EEUU determina qui és bo i dolent) ha assassinat vilment activistes desarmats:

L’exèrcit israelià ha atacat aquesta matinada la flota de sis vaixells organitzats per grups de solidaritat amb Palestina (comunicat) que s’adreçava a Gaza amb ajut humanitari. Ho ha fet en aigües internacionals i en l’atac ha mort un nombre de persones que les diverses fonts xifren entre deu i dinou, a més de desenes de ferits. […]

Israel ha admès que l’assalt havia tingut lloc en aigües internacionals i que havia fet ús de foc real, però ho ha atribuït a la ‘reacció violenta’ dels activistes, a qui acusa d’haver atac els soldats amb ganivets i pals, i a qui ha volgut desacreditar vinculant-los a al-Qaeda. A més, l’exèrcit israelià insisteix que no ha ‘atacat’ la flota sinó que s’ha limitat a complir l’ordre del govern d’impedir que la flota entrés a Gaza sense autorització d’Israel.

La ‘Flota de la Llibertat’, nom que rep el vaixell atacat, és organitzada per la fundació humanitària turca Insani Yardim Vakfi, la campanya europea ‘Contra el setge de Gaza’, les campanyes grega i sueca ‘Vaixell a Gaza’ i el Moviment per la Llibertat de Gaza (Free Gaza). Els nou vaixells van partir la setmana passada des de diversos ports del mediterrani ambdeu tones de subministraments mèdics, equips de construcció, material educatiu i ajut humanitari. […]

Quan he sentit la notícia quasi ploro de ràbia i tristor, ja n’estic fins als collons de que un estat realitzi actes terroristes repetidament i ningú tingui pebrots a plantar-los cara. Els sionistes es creuen per sobre del bé i del mal, es creuen immunes a tot, i també per sobre de la legalitat internacional. Encara que no m’estranya gens ni mica, perquè poden matar lliurement arreu del món i ningú els demana explicacions, ni la ONU, ni la Unió Europea i molt menys els seus aliats nord-americans. On és l’Obama salvador del món? Aquest món realment té coses vomitives.

Els sionistes diuen que la culpa la tenen els activistes, però sobretot Turquia, que ha organitzat la flota de vaixells i sabent que moririen innocents per així desviar l’atenció de problemes interns i obtenir suports d’altres països. Me la bufa, Turquia es un estat que tampoc respecta els drets humans, concretament dels Kurds, però això no és excusa per a res. La matança l’han dut a terme els israelians.

Israel és un estat genocida que assassina impunement ciutadans a l’estranger, que tortura amb la gana a tot un poble, que assalta vaixells en aigües internacionals com a autèntics pirates i que per a rematar-ho té la bomba atòmica. Si han acabat amb el problema d’uns vaixells que portaven 10.000 tones de material humanitari matant a gent desarmada, que no faran amb les seves armes atòmiques quan ells considerin que estan en perill? Tots els dits apunten sempre cap a l’Iran o de Corea del Nord, però jo considero des de fa temps a Israel com l’estat més perillós i desestabilitzador del món.

Especialment en les últimes setmanes s’han desvetllat dades que confirmen que Israel va assassinar sense judici i incomplint totes les lleis internacionals a suposats membres d’Hamàs en territori estranger i utilitzant passaports falsos de països que fins ara consideraven Israel com un estat amic:

El primer ministre israelià, Benjamin Netanyahu, hauria donat l’autorització final per dur a terme l’assassinat del líder de Hamàs Mahmud al-Mabhuh, a Dubai, segons va apuntar ahir la premsa anglesa. El rotatiu The Sunday Times va informar ahir que Netanyahu s’hauria reunit el gener passat a Tel Aviv amb el cap de l’agència d’espionatge israeliana del Mossad, Meir Dagan, i membres del comando acusats d’haver matat un dels fundadors del moviment islamista palestí.

En aquella reunió, Netanyahu hauria estat informat dels plans d’Al-Mabhuh de viatjar a Dubai i hauria donat llum verda a la missió per acabar amb el líder de Hamàs. Segons fonts pròximes al Mossad, el primer ministre israelià hauria pronunciat davant el comando: “La gent d’Israel confia en vosaltres. Bona sort”.

El govern israelià no ha confirmat ni desmentit que el Mossad estigui al darrere de l’assassinat d’Al-Mabhuh, però la premsa del país sí que ho dóna a entendre. El ministre d’Indústria, Benjamin Ben Eliezer, va deixar anar ahir que les operacions dels serveis secrets depenen de Netanyahu, per bé que el viceministre d’Exteriors, Dany Ayalon, es va afanyar a corregir que “no hi ha res que vinculi Israel amb l’assassinat” i per això no espera cap crisi diplomàtica amb els Emirats Àrabs Units, únic país del golf Pèrsic amb qui manté relacions, o cap país europeu.

Cada dia que passa, però, Israel està sota més pressió. El ministre d’Exteriors israelià, Avigdor Lieberman, podria afrontar avui a Brussel·les espinoses qüestions dels seus homòlegs de la Gran Bretanya i d’Irlanda sobre l’ús de passaports falsificats pel comando que va assassinar Al-Mabhub.

I per a rematar-ho, la des-classificació de documents de l’època de l’Apartheid, va revelar que Israel va oferir la bomba atòmica a un estat que marginava els negres, que els negava els drets humans i els tractava com a persones inferiors, un estat de feixistes:

Israel ofreció armamento nuclear a Suráfrica en 1975 durante el Apartheid según demuestran unos documentos publicados este lunes por el diario británico The Guardian. El periódico sugiere que es la primera prueba fehaciente de que el país hebreo posee este tipo de armas.

Según la versión de The Guardian, el entonces secretario de Defensa surafricano, PW Botha, pidió a Israel un acuerdo de cooperación armamentística al hoy presidente Simon Peres. Éste le respondió positivamente ofreciéndole armas nucleares de tres tipos distintos bajo la condición de que los documentos quedaran totalmente clasificados.

Además del armamento nuclear, Israel y Suráfrica firmaron un acuerdo para la venta de armas al país africano. Hasta hoy, los documentos habían sido ocultados por el profesor estadounidense, Sasha Polakow-Suransky, que estaba investigando los lazos de ambos estados para escribir un libro.

Per tot plegat, tinc ben clar que el nazisme i el sionisme tenen molts punts en comú.

Reaccions

3 comentaris a “Govern d’Israel, sionistes, sou uns nazis de merda”

  1. Terrorisme no violent? | utupia ha dit:

    […] Més d’un cop he parlat del que en penso de les accions del govern israelià, en ocasions similars a les d’aquells que van voler exterminar els jueus. Opinions com la meva són titllades d’antisemites, quan en realitat són únicament antisionistes. Per això sempre va bé que persones jueves o amb ascendència jueva parlin clar en contra del radicalisme hebreu. […]

  2. Hajar ha dit:

    Crec que està supeeeeeeeeeeeeer ben feta aquesta pàgina, és un tema molt molt greu, que molta gent ho ignora, per per què? però tot hi això diuen que són persones políticament correctes i demòcrates, per no és veritat una persona que ignora aquest tema, que recolza el sionisme i pensa que tot allò que esta fent en tots els països àrabs és correcte perquè està recuperant els seus orígens, la seva història i vo, tornar com era àbans, però si els jueus mai han tingut un Estat propi sempre han viscut a europa o en territoris àrabs que són qui els han acollit quan els tots els països els van expulsar perquè creïen que viure amb jueus no es bastant bo per la societat i que són un problema si continuen vivint i per tant els han expulsat, però han tingut la sort de tenir hospitalitat per part d’altres països àrabs o musulmans però ara els hi estan tornant les gràcies, quina colla de pocavergonya i de desgraciats!!
    Bueno, en fi crec que està molt bé aquest tema i moltes gràcies per molestar-te ha escriure això perquè de debò que val molt la pena!

  3. utòpiq ha dit:

    Efectivament el sionisme és nociu ja que és una forma de nacionalisme radical barrejat amb conviccions religioses, i això és un còctel molt explosiu.

    Però que quedi clar que penso que un jueu –així com un budista, cristià o musulmà, etc– té dret a viure en qualsevol país del món i que no se l’expulsi per la seva religió. En cas contrari, estaríem donant la raó als sionistes perquè justificaríem la necessitat d’un estat jueu.

    Gràcies a tu Hajar.

Deixa el teu comentari

Has d'identificar-te per escriure un comentari.