ZP = Mentider

La pujada d’impostos afectarà als que més tenen, ens va dir. I aquesta promesa s’ha convertit en l’enèsima que es suma la llista d’incompliments d’en Zapatero.

[…]
Ara apuja l’IVA i apuja també la tributació sobre l’estalvi. L’IVA perquè pagui tothom. La tributació sobre l’estalvi per si de cas algú ha pensat a deixar de consumir i estalviar-se l’IVA. Si no t’agafen comprant, t’agafen sense comprar. Aquí no se n’escapa ningú. Ni alegres gastadors ni austers estalviadors. No queda ni el recurs al vici. També han augmentat les taxes del tabac i l’alcohol.
[…]

Vicent Sanchis

3 comentaris a “ZP = Mentider”

 1. Pep ha dit:

  Crec que seria un bon exercici de depuració democràtica que es fes aquí el que a Estats Units han fet els de Politifact: l’Obameter. És una web on recullen les promeses que Obama va fer durant la campanya i els hi fan un seguiment. La podeu veure aquí. El problema és que seria molt trist veure els resultats dels polítics espanyols. Els haurien de fotre a tots al carrer.

 2. utòpiq ha dit:

  Bon apunt aquest de l’Obameter, Pep.

  Aplicat a ZP i concretament amb les promeses que involucren a Catalunya, estarien en estat de “Donde dije digo, digo Diego“.

 3. Manifest en Defensa dels Drets Fonamentals a Internet | utupia ha dit:

  […] Com haureu vist en immensitat de blogs, s’ha publicat un manifest en contra de les intencions de la Sinde, el ZP, l’SGAE i tots els seus amics mafiosos. Que mentre no s’assoleixi l’objectiu o canviï la legislació espanyola, són qui tallen el bacallà pel quen fa a drets d’autor. […]

Deixa el teu comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>