Furi Kuri, una bogeria

Furi Kuri

El protagonista de l’anime, en Naota Nandaba, és un noi de dotze anys normal i corrent fins que un dia coneix la singular i misteriosa Haruko. A partir d’aquest dia, la vida d’en Naota canvia el cent per cent. El noi comença a patir un trastorn estrany anomenat Furi Kuri, que fa que li creixin unes protuberàncies al cap de les quals surten uns robots gegantins estranys contra els quals haurà de lluitar.

Això és el que ens diuen d’aquesta sèrie a tvcatalunya.com, però la veritat es que tot i havent llegit això, quan veus el que passa en els diferents episodis acabes totalment desorientat. He vist els 6 episodis que han emès al 33 i tots m’han encantat, a cadascun descobreixes coses noves i quan creus que ho tens tot clar et sorprenen amb un nou gir de la història, és trepidant.

Ja d’entrada em va agradar per l’estètica, i navegant una mica he esbrinat que és de producció 100% digital, de ben segur que hi té a veure. D’altra banda, a mi m’encanten les vespes i la que porta la Haruko només veure-la em va robar el cor, si no m’equivoco és una 50L del 1966 (en tinc una igual en miniatura).

“Kuri kuri” en japonès vol dir fotre mà, i es podria dir que la semblança del nom no és casual, ja que a la sèrie, no hi manca una dosi de sensualitat insinuacions i d’altres escenes més explícites; sense arribar a mostrar res del tot… almenys de moment.

També és destacable l’acompanyament musical, per mi genial, rock japonès de la banda The Pillows, que li va com anell al dit als potents cops de guitarra de la Haruko, s’han de veure.

Si t’agraden els robots, la cultura pop i les relacions adolescents aquest anime t’encantarà. Es pot trobar més informació a la wikipèdia en Espanyol, o a la web del 3xl.

Un comentari a “Furi Kuri, una bogeria”

  1. Un any de blog | utupia ha dit:

    […] M’ha fet gràcia rellegir-me el primer que vaig escriure, on parlava d’una sèrie manga que en el seu moment em va fascinar. Durant el mateix mes, el costat més bitològic comentava una imatge relacionada amb el Firefox i també l’aparició de Picasa en català. […]

Deixa el teu comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>