El sexe dels avatars

neytiri nazachema

Com potser ja haureu sentit, en Cameron va auto-censurar-se en no incloure l’escena completa de la trobada amorosa entre l’avatar del marine i la noia Na’vi a la versió final d’Avatar. Segons diuen, així s’evita que classifiquin la pel·lícula per a majors de 18 i a la vegada, la conseqüent davallada de públic. A més, li assegura un gran interès a la sortida del DVD per veure els aliens blaus i esprimatxats cardant.

Jo que tinc la mirada bruta, quan vaig veure que amb la maxi-trena anaven connectant-se amb tot bitxo vivent, ja em vaig imaginar (quasi fantasiar) que quan haguessin de fer l’equivalent a l’intercanvi de fluids humà, aquella cua hi jugaria un paper important.

Això d’entrada em planteja un dilema, els Na’vi són zoofílics? La zoofília, animalisme, bestialisme o brutalisme és una parafília que consisteix a tenir relacions sexuals amb animals. I està clar que els Na’vi estimen a tot allò que viu a Pandora, però la clau seria saber si la connexió trenada, o sigui l’enganxament capil·lar entre éssers de Pandora, pot ser de varis tipus: vital, sexual, amistosa, fàtica, etc. Per mi que són zoofílics i amb tota la naturalitat del món (del món Pandora, clar).

Per altra banda tenim que els Na’vi van fresquets de roba, no sembla pas que tinguin cap pudor en mostrar els seus cossos felins i musculats. Però ves per on porten un tapall just allà on els humans hi tenim els òrgans sexuals. I això em presenta un altre gran dilema, perquè pebrots porten tapall si allà sota hi ha el mateix que a una nina Barbie? Per darrere ensenyen les natges, perquè la tela posterior és de tipus tanga, però per davant tot tapat, no ho entenc.

I per últim, una altra pregunta cabdal que em faig és: els Na’vi tenen mugrons? Jo mira que m’hi fixava a través de les ulleres polaritzades dels nassos, però els mascles no em va semblar que en tinguessin i les femelles casualment sempre hi tenien algun destorb que m’impedia escatir-ho.

Afegitó: Per descomptat, no soc l’únic que he reflexionat sobre el sexe entre habitants de Pandora, i alguns no s’han conformat amb fer un matusser retoc d’imatge com jo, sinó que han fet una animació flash anomenada Hot Hot Avatar Sex Scene, força entretinguda i amb final… feliç?

Deixa el teu comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>