Més miniatures de la Guerra de les Galàxies

Miniatures d'StarWars montades

Finalment no em van regalar l’EasyGlider pel sant però a canvi sí que em van regalar uns graciosos Soldats Clon de la Guerra de les Galàxies de LEGO (sí, el canvi és significatiu…).

I al veure’ls vaig pensar en aquelles miniatures que ja tenia d’StarWars, encara no les havia acabat! Així que les vaig buscar i vaig montar les dues que em faltaven, podeu veure com queden a la imatge, ara només queda buscar-los-hi un lloc, a l’escriptori, a la feina… ja veurem.

Pels 6€ que em van costar no quedaran gens malament.

4 comentaris a “Més miniatures de la Guerra de les Galàxies”

 1. polromeu ha dit:

  Molen!

 2. utopiq ha dit:

  Doncs sí, gràcies ;)

 3. Els clicks de Playmobil | utupia ha dit:

  […] Em sembla que últimament m’ha agafat fort això dels ninos. Una companya em diu He vist uns clicks que són una passada, n’hi ha un que va de treballador de fàbrica nuclear. […]

 4. Jar Jar Sánchez-Camacho | utupia ha dit:

  […] Fins i tot sospito que George Lucas va basar-se en la massa labial de l’Alícia Sánchez-Camacho per a dissenyar la boca del pitjor personatge de tota la saga de La Guerra de les Galàxies (és realment incordiant durant la pel·lícula). […]

Deixa el teu comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>