Rock amb denominació d’orígen

Sembla que la música en Català està de moda, sol passar sovint que en un curt espai de temps s’amunteguen notícies sobre un tema en concret. Doncs ara li toca a la música d’aquí.

Aquest divendres 21 és l’estrena d’un documental, o musical més ben dit, sobre el Rock Català. Que és el terme, que a mi no m’agrada gens, que es va fer servir per englobar als mítics grups que van triomfar entre els 80 i 90 omplint escenaris, tocant música pop, rock, fins i tot heavy, en Català.

Rock&Cat és bàsicament un musical fet al Liceu i farcit d’entrevistes, on hi apareixen membres dels principals grups de l’època: Sopa de Cabra, Sau, Els Pets, Duble Buble, Gossos, Ja T’ho Diré, Sangtraït i d’altres. Músics de tots els territoris catalans que van vendre més de 2 milions de discos.

I el proper dissabte 22 es celebrà la segona edició del CAS, és dir, Catalunya Acció Sonora. Que com ens diuen, seran Dos escenaris, set hores de música sense interrupció amb una àmplia mostra dels diferents estils produïts als Països Catalans. Hi seran Lax’n'Busto, Gerard Quintana, Glissando, Aramateix, Dr. Calypso i alguns més. Si hi vas potser ens hi veiem, o potser no.

Ja ho saps doncs, no hi ha excusa per no gaudir de la música aquest Sant Jordi, ja sigui anant de concert o al cine.

Actualització: Doncs si que aniré, uns bons amics m’han regalat unes entradetes que no desaprofitaré. Moltes gràcies Joan i Carme, el pròxim dia que tingueu problemes amb el trasto (el que té teclat i ratolí) ja sabeu on sóc, hihihi.

Un comentari a “Rock amb denominació d’orígen”

  1. Catalunya Acció Sonora | utupia ha dit:

    […] Gener 2006 « Rock amb denominació d’orígen […]

Deixa el teu comentari

Has d'identificar-te per escriure un comentari.