Capacitat d’inventiva

…El client ha comunicat les seves peticions, i es tracta de que tu proposis una possible solució per a les seves necessitats. I el que no sapigues, t’ho inventes i ja està.

Resposta d’un professor de la UOC a un alumne que preguntava per aclarir els seus dubtes respecte el plantejament d’una pràctica. Es demostra que en tots els àmbits és necessari tenir una bona capacitat d’inventiva. Això sí, quan inventis fes-ho amb seguretat, no dubtis mai, llavors segur que et creuen.

4 comentaris a “Capacitat d’inventiva”

 1. Pep ha dit:

  Vet aquí la base del negoci! Aquest professor us està formant perfectament pel món laboral. Si ho fas tot bé a la primera, tal com vol el client, no veus que no li podràs fer el manteniment, ni vendre-li la versió v2.0 ni res? Ai… on aniria a parar l’empresa a les teves mans xD

 2. Utopiq ha dit:

  De pet a la bancarrota :P

 3. Jordi ha dit:

  També ho pots dir cridant. Quan crides sembla que tinguis raó, l’Edu sempre ens ho deia, xD

 4. Utopiq ha dit:

  Sí, :) per imposar-te en una discussió entre coneguts la millor combinació és: parlar en veu prou alta (o cridant), amb seguretat, dir que Ho he llegit i rematar-ho amb un Que t’hi jugues?

Deixa el teu comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>