Les dones no saben fotre claus?

Les dones no saben fotre claus?

Mentre muntàvem un armari de ca l’Ikea, en girar pàgina del manual d’instruccions i mirar un dels dibuixos explicatius, veig que el que fot els claus és la figura masculina, no li dono importància. Seguim muntant i em topo altre cop amb una imatge similar, l’home clavant i la dona aguantant.

És ben cert que els homes tenim més força i probablement la majoria de vegades el que clava els claus al moble és el mascle. Però la meva parella ben bé que els clava quan convé, a més, jo em pensava que els suecs estaven més avançats en aquestes coses de la igualtat, però ja veig que no massa…

Ara bé, tot té un costat positiu noies, en aquest cas eludir responsabilitats fàcilment. Si arribeu a una pàgina com aquesta i teniu el martell a les mans, deixeu-lo immediatament, busqueu el vostre homenot (o un amb cara de dòcil) i dieu-li: Xato, et toca, ja veus que els d’Ikea diuen que això és feina d’homes.

4 comentaris a “Les dones no saben fotre claus?”

 1. Roi ha dit:

  ja ja ja la meva dona va “utilitzar” això per enredar-me!

 2. utopiq ha dit:

  :lol: I jo donant consells a les dones, que il·lús que soc…

 3. Pep ha dit:

  Et recordo que, la majoria, la igualtat només la volen per certes coses. Per temes de suar, són les primeres de dir allò del “tu que estàs tan fort…”. Visca el feminisme selectiu.

  Per cert, molt de ganxo el títol! ;)

 4. utopiq ha dit:

  Que et penses? No només els periodistes saben fer titulars enganyosos i enganxosos!

Deixa el teu comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>