Comer, Beber y Amar

Comer, Beber y Amar

Això sí que és un nom optimista! Estavem passejant per Vilanova i la Geltrú a la recerca d’un bon lloc per anar a dinar i en veure el cartell d’aquest restaurant xinès vam estar temptats d’entrar-hi a calmar el rau-rau de l’estòmac.

Què ens donarien per menjar, per beure i… com ens estimarien? Sigui per la raó que sigui vam decidir no entrar-hi i seguir buscant. Encara em pregunto com s’hi deu menjar, com deu ser el beure, com…? Val més que ho deixem estar.

PD: I d’on devia treure el títol el senyor xinès del restaurant, el va comprar amb aquest nom? Algú el va aconsellar? Avui m’he fet masses preguntes val més que me’n vagi a descansar una estona.

Acualitzat el dijous 26 de juliol de 2007: Ja sé perquè li va posar aquest nom! És una pel·lícula xinesa.

3 comentaris a “Comer, Beber y Amar”

 1. Si tarda grua arrastrem coche | utupia ha dit:

  […] L’estada per Vilanova i la Geltrú va donar molt de sí, a més del curiós nom de restaurant xinès també vam veure aquesta genial advertència: Si tarda grua arrastrem coche. Que traduit del catanyol al català seria: Si la grua tarda molt t’arrossegarem el cotxe. Sí senyor, amb 2.0 collons! […]

 2. hug ha dit:

  Sóc vilanoví i hi vaig a menjar amb certa freqüència, i us el recomano molt! cuinen molt bé i no és un xinés “típic”, sinó que potencien les tapes (dim sum) xineses amb alguna d’inspiració nipona, amanides d’algues, lllengua de porc, crancs,… també cuinen plats-plats, amb especial menció a la sopa de fideus i a tots els plats amb ànec rostit. Ah, i la pel·lícula és una comèdia-drama taiwanesa d’ang lee que va estar nominada a l’òscar!

 3. utòpiq ha dit:

  Osti quina ràbia! Si hagués sabut el que em comentes del restaurant hi haguéssim anat de pet. Quan tornem per Vilanova potser hi farem una visita.

  Moltes gràcies Hug.

Deixa el teu comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>