Easy-glider


Ja sé que vull de regal pel sant! No és que esperi rebre res (potser alguna tonteria sí que cau) però per demanar que no quedi. I quan vaig veure l’andromina aquesta poc em va costar imaginar-me que deu ser força divertit.

S’anomena Easy-glider, és a dir un lliscador-fàcil. Alguns diuen que és la competència del Segway, i ho és, però jo ho veig més com un Segway2.0, ja que sembla més ràpid i estable. A més el fet de que puguis utilitzar-lo com a vehicle autònom o com a burro de càrrega per a que t’estiri quan vas amb patins o monopatí també té la seva gràcia, i per acabar de rematar-ho és molt més fàcil de guardar. L’avantatge que li veig al Segway és que sembla molt més robust i tot-terreny, i això també és molt important. De totes maneres no n’he provat cap dels dos -ja m’agradaria- així que no parlo pas per experiència pròpia.


El vaig descobrir a elSingular.com, un blog de gadgets i demés geekades al que vaig anar a parar per coses del senyor google. I acte seguit em vaig preguntar si al millor blog que conec d’invents, estúpids o no, n’haurien parlat, i efectivament a No Puedo Creer… ja n’han parlat fa un parell de dies.

Les característiques tècniques indiquen que es mou a remolcat per un motor elèctric a una velocitat màxima de 20 km/h. Es recarrega en unes 3 o 4 hores i té una autonomia de fins a 20km, ah! i té un compartiment especial on posar-hi el reproductor d’MP3 i inclús porta uns petits altaveus per passar encara més desapercebut.

Sobre el preu no és posen d’acord, elSingular diu 420€ a No puedo creer… en posen 980€ i a Tu Mundo es Online 1.300€. I jo apostaria que si ja comercialitza aquí, el preu segur que s’acosta més a l’últim.

Avui abans d’anar a dormir veuré més videos dels trasto i hi pensaré tant com pugui, a veure si almenys en somnis experimento com és això de lliscar motoritzat.

Feeders: Pels que llegiu utupia amb algun lector de feeds, és probable que no vegeu els videos que he posat a l’apunt, així que aquí teniu els enllaços per veure el lliscador en acció.

Un comentari a “Easy-glider”

  1. Més miniatures de la Guerra de les Galàxies | utupia ha dit:

    […] Finalment no em van regalar l’EasyGlider pel sant però a canvi sí que em van regalar uns graciosos Soldats Clon de la Guerra de les Galàxies de LEGO (sí, el canvi és significatiu…). […]

Deixa el teu comentari

Has d'identificar-te per escriure un comentari.