En ocasions veig DDRs

Dance Performance II

Bé, més aviat en polromeu no para de veure’n per tot arreu, com ell diu és un no parar. I no m’estranya, amb la quantitat de blogs que es llegeix al dia seria difícil que en algun o altre no hi hagués referències al DRR, joc del que ja vaig parlar i que des de fa anys que creix constantment en adictes adeptes.

Aquest cop m’ha enviat un parell de correus, enllaçant uns curiosos apunts. El de Vida Extra parla d’un dels bons aspectes que ja vaig comentar, va molt bé per a que gent mandrosa com jo facin exercici, i això és ideal per tractar d’evitar que els nens nord-americans siguin cada dia més grassos:

[…]
aquí es donde ataca Konami, que ha llegado a un acuerdo con una cadena norteamericana de gimnasios llamada NexGym para introducir su DDR y gracias al cual existirán unas clases enfocadas a niños de edades comprendidas entre los 3 y los 14 años, en las que harán ejercicio mientras se divierten.
[…]

Però llavors l’altra notícia referent a DDR trenca aquesta idea de vida sana, ja que des del genial blog No puedo creer que lo hayan inventado… enllacen a una andrómina que pot ser la meva perdició si no em resisteixo a la temptació de comprar-lo: un DDR pels dits que també funciona per USB!

Ha de ser divertit per força, i això exercitar l’habilitat manual sempre és bo. Així que només té una pega, amb aquesta joguina no mous el cul de la cadira, és un DDR per dropos (però això també té la seva gràcia, o no?).

5 comentaris a “En ocasions veig DDRs”

 1. polromeu ha dit:

  Tants en llegeixo ?

  Tinc entès que AlmaOscura, d’Sferazero, té més de 300 suscripcions al Bloglines … imagina’t. Quan creia que el límit plausible per a dedicar-hi unes 2 hores i pico al dia eren unes 100 suscripcions (dels temes més dispars possibles), va i em diu que té entre tres i quatre-mil notícies noves al dia …

  Ehehem … no per això deixaré de buscar DDRs per la xarxa …

 2. utopiq ha dit:

  No em negaràs Pol, que al cap del dia et llegeixes un fart de blogs? ;) I ja val més que, com dius, siguin de temes força diferents, perquè el grau de material duplicat a la blogosfera és elevadíssim.

 3. polromeu ha dit:

  Val, no t’ho negaré. Són, de moment, 123 suscripcions.
  Continguts duplicats ? Molts, sobretot pel que fa a gadgets i demés aparells estrambòtics.
  Em vaig prometre al començar aquest estiu passat que faria una bona neteja, i sols m’he desempallegat de … 10 blogs com a molt ?
  I n’he afegit alguns més …
  Em quedo allà mateix tot i que espero que aquests anar i venir siguin per a tenir cada cop contingut de més qualitat.

  Ens veiem Utòpiq, em quedo visitant blogrolls …

 4. polromeu ha dit:

  No m’ho diguis: l’aksimet m’ha enxampat un altre cop.

  Buscant una solució.

 5. utopiq ha dit:

  Si xiquet, no sé que li has fet però el Sr. Akismet et té mania, com ja t’he dit més d’un cop els teus comentaris sempre es queden marcats com a spam, i cada vinga a dir-li “No és spam”.

  I això que funciona bé. Sinó fós pel teus cas, podria dir que funciona perfectament, perquè cada dia em salva de 10 o 15 comentaris brossa, i tu ets l’únic amb qui s’equivoca :P

  Amb això de les subscripcions ets com jo amb els trastos que vaig guardant, sempre dic que faré neteja però n’acabo acumulant més.

Deixa el teu comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>