Ets un colló

En Benjamí m’ha inspirat altre cop. Ell també ha sentit el cara-estirat i cap-llepat del Berlusconi dient allò de coglioni als votants d’esquerres, i ja té collons la cosa perquè a mi els que em semblen curts de gambals són els seus votants.

Doncs bé, ens explica que per la ràdio ha sentit que en Català també és un insult, a part d’una part del cos. És el que se’n podria dir un sinònim de gilipolles:

1 Imbecil, curt d’enteniment. 2 Mancat d’energia; covard.

Sempre està bé això de disposar d’un ampli ventall d’insults i renecs propis de la nostra llengua. La resta de significats més coneguts de la paraula dels collons, sense perdó, també mereixen ser utilitzats quan cal.

És curiós això de que els genitals masculins siguin insults en varis idiomes, perquè en Anglès una de les paraules per designar el semaler és dick, que també és un insult, ves quina cosa.

I si us quedat amb ganes de cantar el nom del porc en Suahili, Urdu, Maorí o Punjabi amb aquests enllaços ho podreu fer. Si l’Anglès vulgar el teniu poc fresc sempre podeu anar comparant amb el Català.

Amb compte!! Els anuncis de la pàgina, a més de lletjos, fan que sigui NSPT.

2 comentaris a “Ets un colló”

  1. L’Oleguer i Kelme, esport i política | utupia ha dit:

    […] Per mi ser seguidor d’un equip és simplement això. Pots ser seguidor del Milan i no ser-ho pas de’n Berlusconi, pots ser seguidor del Barça i cantar de cara al sol, i pots ser afeccionat del Madrid i alhora estar fart de la merda que s’aboca des d’allí cap al nostre país. […]

  2. Un dels grans | utupia ha dit:

    […] De grans… la mare que el va parir! No sé si m’ha tocat més els collons això o el primer cop que un xiquet petit em va dir senyor. […]

Deixa el teu comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>