Publicitat no enganyosa

Si no compra no le puede tocar...

En l’última descàrrega de fotos del mòbil em trobo amb aquesta imatge, és un cartellet escrit a mà que hi havia a l’interior d’una caseta de la ONCE a l’Eixample de Barcelona: Si no compra no le puede tocar….

A banda de ser lògica en estat pur o simple racionalitat, és una d’aquelles tonteries que em criden l’atenció, m’encanten els missatges que et pots trobar a mil i un llocs de les ciutats.

I segurament funciona, tenint en compte que al Nadal molta gent compra loteria de la grossa només per si de cas li toca al company de feina (quina ràbia que faria, no?) molts es deuen sentir temptats a comprar després de llegir el cartell, per si toca…

Un comentari a “Publicitat no enganyosa”

  1. Mireia ha dit:

    Doncs que votar Montilla es votar Montilla, o com vaig sentir-li dir una vegada a una venedora, que parlava amb un client i li deia “si els présscs li surten cucats doncs vostè no es preocupi eh?, no es preocupi gens, no es preocupi… que darrerament en surten molts de cucats”.

Deixa el teu comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>