S’ha de ser Alonso

Som divendres, ja palpem el cap de setmana i un dels entreteniments de sofà que es pot practicar és el de mirar-se la carrera de fórmula 1. Aquest cop no sé si la veuré en directe com vaig fer amb la d’Australia, Aquest diumenge no hi ha carrera, però fa quinze dies bé va valdre la pena no posar-me a dormir quan vaig arribar a casa i anar-me’n més tard al llit amb un somriure als llavis. , però aquest cop hauria de matinar i encara estem a principi de temporada.

El fet és que senzillament em volia quedar a gust recordant unes declaracions de fa uns dies del president de la penya que dóna suport a l’Alonso:

Treinta horas de vuelo para que nos trate como una mierda…

Això va dir en Manuel Rodríguez, president de la penya que el segueix per tot el món Asturias F1, després de que el pilot no es volgués fer una foto amb ells. El tracte va ser tan cordial que també va dir: No es que se te quiten las ganas de seguirle, pero a este paso voy a acabar apoyando a Sato.

Almenys a mi no em sorprèn gens ni mica, i me’l crec quan diu: Había una fiesta de la FIA y pasaban por allí los pilotos. Nos hicimos fotos con Trulli, con Fisichella, con Ralf… y cuando pasó Fernando con Raquel de la mano le pedimos una foto. Con cara de desprecio, se giró y me dijo que no, a la vez que su mánager, detrás, se reía. Quin paio tan amable…

Un altre fet a destacar és el nom de la penya, que en un principi es deia Fernando Alonso i van haver de canviar per denúncies de l’asturià, que considerava que es violaven els seus drets d’imatge o algun altre dret d’aquests que et fan cobrar sense fer res.

Les declaracions les va fer el seguidor a Rac1, al programa del Clapés del que ja he parlat algun cop. Però aquesta vegada la història i el personatge són totalment reals. Es pot escoltar a GoEar, descarregar l’MP3 directament de la web de Rac1 i llegir a La Vanguardia si voleu pagar. I si no voleu pagar podeu llegir la notícia en alguna de les múltiples pàgines on han penjat el text complet.

Articles relacionats: Alonso i el treball en equip i Homenatge a l’Alonso

2 comentaris a “S’ha de ser Alonso”

  1. McLaren fa pudor de trampa | utupia ha dit:

    […] Això sí, n’hi que van contracorrent, el calb i tota la colla de Tele5 tenen l’olfacte i la vista tan atrofiats que diuen que el que fa pudor és Ferrari. O són cecs i no saben de qui parlen, o tenen el nas ple de cagarros i jo no diferencien les olors. Pobret Alonset, ves que no li toquin els punteeeeets… més els hi val que es preocupin primer del seu company Hamilton i no pateixin tant amb Ferrari, que el jovenet anglès li està passant la mà per la cara. […]

  2. Això sí que és un circ | utupia ha dit:

    […] Deuen ser casualitats de la vida, però fins ara, l’Alonso allà on va, a més de triomfar, fot desgabells dels grans. Ja sabem com va acabar amb la persona que el va portar a la fòrmula 1, amb el seus ex-companys, amb el seu ex-cap d’escuderia, el seu club de fans, etc. Doncs ara s’ha creat un acèrrim rival o més aviat enemic, Lewis Hamilton. Encara que el noiet anglès pel que s’ha vist els últims dies tampoc es queda enrere, semblava un santet i déu n’hi do com les gasta. D’entrada ja s’ha guanyat que el fotin a parir en pràcticament tota la premsa espanyola, cosa que em sembla que ben poc li deu preocupar. […]

Deixa el teu comentari

Has d'identificar-te per escriure un comentari.