Stencil l’enterramorts

Stencil enterrador

Revisant fotografies n’he trobat una altra de curiosa que vaig fa uns mesos. Aquesta pintada que veieu la vaig trobar a Vic quan vaig passar-hi per les vacances de Setmana Santa.

Aquest senyor enterrador de blau està en un passeig proper al centre -perdoneu per no en sé el nom- i al costat d’un aparcament. És la paret d’una casa vella que dóna al passeig i, aparentment no era ni tenia res a veure amb un cementiri. I no acabo d’entendre’n el missatge.

No en té cap d’oficial, vull dir que no es pas un cartell indicatiu, perquè jo diria que és un graffitti, però siguent rigurosos això no és cap pintada ni graffitti, és fet amb una plantilla i a aquesta tècnica l’anomenen Stencil. He trobat una web amb plantilles que s’han usat a Barcelona on n’hi ha de genials per descarregar.

Doncs el que deia, curiós i original, em va tindre un moment encantat mirant la paret i encara estic pensant que em voldrà dir.

3 comentaris a “Stencil l’enterramorts”

  1. Els fatxes, al container | utupia ha dit:

    […] He de reconèixer que m’agraden els graffittis o pintades, i els stencils o plantilles. Això sí, sempre que no sigui a la façana d’algun veí o a la paret d’algun establiment, o sigui en llocs destinats a això, com n’hi ha a Reus, o que no molestin a ningú. […]

  2. Cal Mort ha dit:

    Interessant. No sé d’on pot sortir la pintada, si ho descobrim t’ho fem saber.
    Amb el teu permís reprodueixo l’article a Cal Mort. Gràcies.

  3. utopiq ha dit:

    I tant, Cal Mort! Precisament per això vaig triar la llicència que faig servir, perquè tothom que vulgui citi o utilitzi els escrits.

    Gràcies a tu pel comentari i l’interès, si esbrineu alguna cosa no oblideu fer una visita per aquí ;)

Deixa el teu comentari

Has d'identificar-te per escriure un comentari.