¡Viva la policía!

Aquesta és una petita part d’un comentari que m’ha deixat un amable visitant:

Viva la policia! fuera polacos sucios de cataluña.

Ja li he respost com he cregut convenient, però m’ha semblat que la lectura del seu petit discurs podria ser un entreteniment per a tots. És realment patètic.

Potser ni l’hauria d’haver publicat el comentari, però la veritat és que aquestes coses en realitat em fan gràcia. Veure com la gent s’incendia sense que ningú li hagi faltat al respecte, ni s’hagi insultat a ningú és d’alló més divertit.

I això segur, no li hauria d’haver respost posant-me al seu nivell, però la temptació de fotre’l a caldo ha sigut massa gran.

El meu amic David ha incomplert les normes bàsiques d’educació, com ho és la de comportar-se sobretot quan no estàs a casa teva. Així que li tornaré el favor fent quelcom que tampoc s’ha de fer mai, publicar les seves dades per si a algú li interessen:

Nom:
David
Correu-e:
curtdegambals@hotmail.com
IP:
88.888.88.88

Actualització a dimarts 25 de setembre a les 8.40h: Fent cas d’un sincer consell d’amic, i més venint d’algú que d’aquests temes hi està força avesat, he eliminat les dades del simpàtic comentarista; és una llàstima no poder-les deixar a disposició pública.

4 comentaris a “¡Viva la policía!”

  1. Benjamí ha dit:

    És una IP dinàmica d’Ono, no serveix per a seguir-li la pista més enllà d’un parell (mallorquí) d’hores, i et poden acusar de revelar dades de caràcter personal a Internet, incumpliment de contracte (el blog diu que no es mostrarà). El que ell t’ha dit no és delicte, malauradament, però sí ho és publicar les dades personals. Un consell d’amic: jo amagaria la darrera xifra i l’email :/

  2. utopiq ha dit:

    Sí, ja m’ho pensava Benjamí, però la rauxa del moment havia sigut més poderosa que el seny.

    Però val més que et faci cas, així que ja he amagat el que tocava, moltes gràcies.

    Llàstima de que jo no sigui Borbó i no pugui denunciar-lo per injúries a la meva Corona.

  3. minyu ha dit:

    Además de polaco, chivato! xD

    Ho he llegit pel Google Reader i per allà la info segueix apareixent…

  4. utopiq ha dit:

    Que cabró! Sí, sóc un polonès bocamoll! :twisted:

    És normal que al Reader encara et surti, de vegades tarda una mica en actualitzar-se el feed perquè el tinc desviat a través de FeedBurner. No li diguis a ningú, que ens coneixem eh!? :lol:

Deixa el teu comentari

Has d'identificar-te per escriure un comentari.