Aparador provocador

Aparador provocador

Però com es pot permetre això? Un atrevit maniquí escapçat i mutilat, mostrant provocadorament els seus turgents pits enmig d’un centre comercial. Feia temps que no em sentia colpit per un acte tan pervers i morbós. M’he sentit amenaçat per un parell de mugrons assenyaladors.

És què no tenen sentiments els encarregats de l’aparador? Posarien a la seva filla ensenyant així la pitrera? Deixarien que la seva filla es comprés un modelet com aquest?

Que tanquin el Parc Central! On estan les associacions en defensa de la rectitud i la moral cristiana? Més mà dura és el que cal!

Ho reconec: m’he enamorat de la maniquí, em vaig excitar.

5 comentaris a “Aparador provocador”

 1. Roi ha dit:

  A Barcelona això no ho permetrien. Allà al Sud sou més agosarats…
  per cert, tornen les “lentejuelas”!

 2. utopiq ha dit:

  :lol: Ja ho deia la sàvia, Para hacer bien el amor hay que venir al suuuuuuuur…

  Sí, per desgràcia amic marphil·lià, els lluentons tornen amb força cada cert temps.

 3. Lucrècia de Borja i Bairén ha dit:

  A mi em sol passar com al maniquí, el collar se’m va sempre a un pit, no em sol caure al mig…

 4. utopiq ha dit:

  :lol: Deu ser per allò de que les dones teniu un pit més gran que l’altre (com els homes un colló més gran que l’altre), i per això el collaret deu pujar al pit que li costa menys d’escalar…

 5. Pep ha dit:

  Jo també estic escandalitzat pels pits de maniquí. És indignant, volem aparadors com els del barri vermell! No més plàstic, sí als pits naturals!

Deixa el teu comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>