Alicia Jar Jar Sánchez-Camacho

Jar Jar Sánchez-Camacho

Hi ha vegades que una determinada sonoritat t’evoca imatges molt concretes. Em passa amb els sàxos, sento un solo de saxo i ja m’imagino una pel·lícula porno dels noranta al pesat del Kenny G amartellant-me el cervell i onejant la seva infàme cabellera rinxolada.

I amb les imatges lògicament passa el mateix, per exemple cada cop que veig a la lider —imposada des de Madrid— del PP a Catalunya, no puc evitar veure el Jar Jar Binks fent anar aquells llavis descomunals.

Fins i tot sospito que George Lucas va basar-se en la massa labial de l’Alícia Sánchez-Camacho per a dissenyar la boca del pitjor personatge de tota la saga de La Guerra de les Galàxies (és realment incordiant durant la pel·lícula).

Però molt em temo que fent pública una altra de les meves cabòries vergonyants, enlloc de treure-m’ho del cap, d’alguna manera o altra se m’acabaran reforçant les meves obsessions i obtindré arguments que faran aque aquestes esplèndides salsitxes del país de la Camacho em persegueixin en els meus pitjors malsons. Nooooooooo!

7 comentaris a “Alicia Jar Jar Sánchez-Camacho”

  1. Isaac ha dit:

    Hahahahahahahahahahahahha
    Hahahahahahahahahahahahha
    Hahahahahahahahahahahahha
    Hahahahahahahahahahahahha

    Boníssim! XD

  2. utopiq ha dit:

    No riguis home, que no veus que no em puc treure del cap aquestes macro-salsitxes ballarines :lol:

  3. vidi ha dit:

    el bitxo raro aquet no el coneixia, però realment s’hi sembla molt!! fins i tot diria que és més guapo que la nostra estimada alicia. déu n’hi do la currada amb les fotos, t’hi hauràs passat una bona estona buscant i comparant…

  4. utopiq ha dit:

    En realitat són cosins :D

    No creguis que m’hi he tirat molt, unes cerques d’imatges i a triar, com que són tan semblants…

  5. JOrdi ha dit:

    xD

    Ben trobat.

    He rigut “un ratu”…xDDDD

  6. Pep ha dit:

    He de confessar que també li havia trobat aquesta semblança. Em treus un pes de sobre, ara ja sé que no sóc només jo!

  7. Tercer aniversari | utupia ha dit:

    […] Fent un petit repàs, durant aquest tercer any de vida del blog (ja se’m fa grandet): vaig tenir l’oportunitat d’assistir a la trobada de la Catosfera (per cert, la Catosfera ha mort?), vaig divagar sobre els urinaris i els lavabos amb llums vermells, em vaig cagar en TV3, per primera vegada vaig participar en un rècord, vaig maleir la Roja i m’ho vaig menjar amb patates, també hi hagué de temps per fer una miqueta de conya, crítica i fins i tot lascívia,vaig continuar parlant de cinema, vaig comentar la nova joguina que em vaig comprar, a més d’atrevir-me a fer recomanacions anticrisi i d’estalvi, vaig animar a decapitar pares Noel, i algunes cosetes més. […]

Deixa el teu comentari

Has d'identificar-te per escriure un comentari.