Per fotre’s un fart de riure

El divendres són per això, per saludar el cap de setmana amb un bon somriure divendril, objectiu que es pot acomplir amb aquest humil recull de tonteries de la mida d’un campanar.

O no és per descollonar-se que la senyora ministra de Cultura del govern espanyol digui aprofitarà ara que bé en Bill Gates i le pediré el dominio de la Ñ en la red? Jo he rigut una estona que ho he llegit.

També ajuda a començar bé el descans setmanal rient d’una grandiosa estupidesa com que ¡¡El Word és de izquierdas!!. Els que si que se suposa que són d’esquerres són els 4 gats que han revolucionat el congrès amb el video meitat veritat, meitat mentida, del robatori de la cadira den ZP. Sí, ho he de reconèixer, també m’ha fet gràcia tot i ser una campanya més dels de Amo a Laura.

Tampoc dónes molta credibilitat a una empresa que sents anomenar Matasano Security, és d’aquelles ocasions en que no acabes de veure l’orígen lògic del mot.

Com no, si el que és vol és riure sempre és pot recórrer a can Youtube i trobar-hi, per exemple, un clàssic entre les perles televisives, o unes classes per alleugerar les ànsies de la pubertat en forma de dibuixos animats (o sigui masturbant-se).

Però quan he rigut més ha sigut escoltant i veient a l’Alonso, deixant anar floretes en contra el seu equip de l’estil: Algunos en Renault están contentos, así no me llevo el Nº1 a otro equipo, i també al veure com li contestaven. També m’ha alegrat veure que no sóc l’únic que té al·lèrgia al bocamoll del Lobato, em resulta insuportable. I la cirereta ha sigut assabentar-me que el mecànic de la pifiada amb la roda era el mateix que ja havia fotut la pota a Hungria, al pobre xiquet l’han rellevat del seu càrrec.

La veritat és que va valdre la pena aixecar-se el diumenge a quarts de nou del matí sense a penes dormir per veure com guanyava un campió.

Actualitzat - 9 d’octubre de 2006: el que va passar ahir ja no em va fer gaire gràcia, segurament Schumacher s’acomiadarà sense guanyar el campionat però almenys ho farà com un campió.

Deixa el teu comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>