Hola, sóc la llet! … només intento estar bona.

Sembla que farts d’injustícies i maltractaments vers els tetrabriks de llet, alguns companys de feina han decidit organitzar-se i donar veu a la nostra llet, tan sovint abandonada a la seva sort damunt de taules solitàries i depriments.

De vegades baixaves un moment a la cuina i et trobaves un cartró de llet damunt la taula, i tu amb presses, el miraves de reüll, no massa per a que no et fes llàstima, i passaves d’ell tal com si d’una caca seca es tractés.

Uns treballadors amb consciència làctica s’han marcat com a objectiu posar fi a aquestes injustícies i maltractaments, i fundar l’Organització per la defensa dels drets de la llet. La seva primera actuació ha sigut penjar aquest cartell a la nevera i fer-nos arribar la veu de la llet, ella només intenta estar bona i hi té tot el dret!

Sort que encara queden persones com Déu mana…

Hola, sóc l llet! ... només intento estar bona.

Hola, sóc la llet! tansols vull comunicar que no puc tornar sola a la nevera. De vegades trobo algú que m’hi porta, però d’altres resto sola damunt de la taula. No us oblideu de mi, gràcies, només intento estar bona.

ODDLL.
Organització per la defensa dels drets de la llet.

4 comentaris a “Hola, sóc la llet! … només intento estar bona.”

 1. L'illa dels monstres ha dit:

  Això és perquè la gent ha vist el videoclip de Blur aquest:

  http://www.youtube.com/watch?v=6oqXVx3sBOk

  i es pensen que els tetra briks tenen potes

 2. utòpiq ha dit:

  hahahahaha
  :lol: :lol: :lol:

  Deu ser això, que esperaven que tornés sola…

  PD: sort que a casa nostra no existeix la tradició de posar fotos de gent perduda a la llet, pot arribar a ser molt depriment.

 3. Pep ha dit:

  Fotos de gent perduda no, però és un gran mitjà de projecció publicitària. El dia que alguna empresa obri la veda, haurem d’aguantar spam per esmorzar.

  Què millor que posar-te un bon got de llet calenta a la boca, tot llegint un “enlarge your penis” a l’envàs, jejeje.

 4. utòpiq ha dit:

  Si em rebaixen el preu de la llet, passi, sinó l’spam que se l’empassin ells i jo em canvio de marca lletera.

  He dit ;)

Deixa el teu comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>