Lavabo de dones, queda clar?

Lavabo de dones, queda clar?

La explícita imatge és la continuació i final de la sèrie Lavabos amb indicadors explícits (si algú en té una altra fotografia reobro la sèrie i llestos, jo encantat).

L’altra vegada era el petit senyor de fang amb una tercera cama amenaçant, aquest cop uns pits no menys terrorífics i una figa del tot basta són els trets distintius del que seria l’equivalent a aquell típic cartellet del ninot amb faldilla.

I quina diferència… mirar cap a amunt per saber quina porta és la teva i veure Afrodita-A en forma fangosa, és molt més entretingut que l’avorrit ninot sense relleu ni expressió. Et dibuixa un somriure i et deixa les coses clares, dos en un.

Així que el mascle que entri al servei de dones, o s’ha passat amb el vi o ha de canviar d’oculista o és un verd amb ganes d’espantar-ne alguna, queda clar?

Un comentari a “Lavabo de dones, queda clar?”

  1. Guía Esfínter, per saber on anar —o no— a plantar un pi | utupia ha dit:

    […] Ja abans d’escriure l’últim article de lavabos el Pep, un dels comentaristes més participatius, em va enviar un correu on em deia: Per tots és coneguda la teva afició a parlar dels lavabos […]

Deixa el teu comentari

Has d'identificar-te per escriure un comentari.