A Fon fan fum?

Fon

Ja he parlat algun altre cop de Fon, dels passos que dóna la empresa i de les polèmiques que ha despertat.

Des d’un principi el projecte ha rebut crítiques, però fins no fa massa al blog del fundador, l’entrepreneur per excel·lència, no li havien picat massa la cresta. Ara sembla que ni a casa seva el respecten, quins desvergonyits!


no podemos instalarlo porque según el informático eso abre nuestra intranet a cualquier fonero que se enganche, y eso es un problema serio de seguridad. ¿No tenéis resuelto este tema? ¿Solo quieres vender fon a particulares? Explícame que ocurre y porque no me dais una respuesta. Si no es posible solucionarlo al menos me merezco que me respondáis diciéndomelo para actuar en consecuencia.

Fins i tot jo, un novell i petit blogaire, vaig atrevir-me fa unes setmanes a portar-li la contraria (en un tema gens tecnològic ni relacionat amb Fon).

I per cert, quan vaig escriure el comentari n’estava segur que l’havien censurat, ja que apareixien comentaris força més recents i el meu (o meus més ben dit) no apareixia. Ell diu que no hi ha censura, fet que de vegades pot ser fins i tot necessari, però el que està clar és que hi ha algun sistema de moderació.

Però em pregunto quin serà, tindrà un filtre de paraules que activen la moderació per a un comentari a l’estil SGAE? hi ha algú revisant comentaris i deixa en espera de ser publicats per l’entrepreneur els polèmics?

El que està clar és que no sóc l’únic que es va pensar que l’havien censurat.

Aclariment: tinc amics i coneguts empresaris i, per suposat, sé que no tots actuen o pensen de la mateixa forma.

Un comentari a “A Fon fan fum?”

  1. La Fonera, un altre que la té | utupia ha dit:

    […] Per postres i com tants d’altres, ja havia parlat de FON algun cop, vaig fer-me ressò de l’onada de crítiques rebudes i per no ser menys també vaig posar-hi cullerada. […]

Deixa el teu comentari

Has d'identificar-te per escriure un comentari.