Compte on deixes les teves fotos

Segur que molts han sentit a parlar, o més aviat vist les fotografies o videos de les noies de la UAX a Baquèira i de la parella d’estudiants d’INEFc.

Aquestes fotos i videos circulen pel correu-e o per blogs, i són fàcils de trobar, a més per qüestió de principis no enllaçaré les fotos d’aquesta gent que pel que es veu prou han “pillat”. El que vulgui saber quelcom més nomes li cal googlejar una mica i trobarà el que busqui.

Aquestes dues històries tenen en comú la trama: imatges pujadetes de to (fetes entre amigues o en parella), que estaven guardades en un dispositiu privat i que han anat a parar a la Xarxa, escampant-se per programes P2P, correu-e i blogs.

Però el que no m’esperava és l’últim episodi de les històries, que curiosament també coincideixen: en els dos casos les victímes han denunciat el cas a la policía. No crec que arribin a enxampar ningú, però en cas que ho facin li pot caure a damunt una de bona.

Podeu llegir la història de les noies a La Voz de Asturias i la de la parella a La Mañana de Lleida.

4 comentaris a “Compte on deixes les teves fotos”

 1. Benvinguda ha dit:

  Hauries de posar un link on es poguessin veure els videos. Si no tots, almenys un. Volem saber!!!

 2. Utopiq ha dit:

  Que et semblaria si et passés a tu o a algun amic o amiga? Oi que no t’agradaria que jo o algú altre ho publiqués o enllacés? Doncs per això no ho faig.

  Però entenc que vulguis veure-ho, a tots ens atrau en certa mesura la morbositat i qui més qui menys és curiós, como jo mateix.

  No et donaré cap enllaç per trobar-ho, però ja et dic que per desgràcia per ells no costa gens. On buscaries qualsevol altre vídeo que et vulguessis descarregar?

 3. Un altre que comparteix més del compte | utupia ha dit:

  […] Ja ho advertia quan parlava de les noies de la UAX i la parella de INEFC, aneu amb compte amb les fotos… Colgó imágenes sexuales de su ex novia en Internet El joven, detenido en Sevilla, le mandó las fotos a la actual pareja […]

 4. Idetrorce ha dit:

  very interesting, but I don’t agree with you
  Idetrorce

Deixa el teu comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>