del.icio.us fora de servei!!


Estava provant d’accedir als meus enllaços favorits quan… yep! Del.icio.us fora de servei?? Suposo que se’ls deu haver col·lapsat el servidor, a veure si aquests de Yahoo! a més de comprar també augmenten la capacitat dels servidors, que si no recordo malament vaig llegir que ho tenien previst.


Un comentari a “del.icio.us fora de servei!!”

  1. utupia » Blog Archive » Sant Tornem-hi! ha dit:

    […] El deliciós Del.icio.us últimament m’està tocant allò que no sona. Com ja vaig comentar, fa pocs dies va caure i ara mateix el servei tampoc està accessible. Se suposa que quan una companyia com Yahoo! compra un dels nous productes de la Web2.0 es per enfortir-lo i dotar-lo de més qualitat si és possible, el que no és normal és que en pocs dies el servei caigui repetidament com un ciclista maldestre. Tot i ser un servei gratuït, com a usuari tinc els meus drets i darrerament no se’ns està respectant. […]

Deixa el teu comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>