Façilitats de pagament!?

Façilitats de pagament

Demanar-se festa per fer pont i haver de passar-te el dia amunt i avall amb gestions i encàrrecs, és trist, més aviat una tocada d’ous. Però és el que hi ha… i mira, sempre pots trobar alguna tonteria que et faci dibuixar un somriure, és allò del qui no es conforma és perque no vol.

Ara, que ben pensat, ja no sé si és per riure o per plorar veure una falta d’ortografia d’aquestes que fan mal a la vista. Podriem dir que ja hi estem acostumats a les faltes, sobretot en català, però sembla que a dia que passa es superen.

Façilitats de pagament, ni més ni menys; però per l’escriptura es veu que no en tenen gaire de facilitats. Ja no es tracta d’una conjugació, ni pronoms febles (en que tots o casi tots hi fiquem la pota de tant en tant) sinó una simple paraula, que amb una ràpida consulta al diccionari soluciones el dubte.

Senyors de la Immobiliaria Díedre, gràcies per fer l’esforç d’escriure l’anunci en català (que ja costa de veure a la construcció…) encara que no estaria de més mirar-s’ho una miqueta més el pròxim cop. La ce trencada pot provocar confusions alhora d’usar-la, però hi ha una norma ben senzilla que no costa de seguir: mai va davant de les vocals e, i.

Un comentari a “Façilitats de pagament!?”

  1. JOrdi ha dit:

    Jo no sóc de portar la càmera sempre al damunt, pro a vegades també em trobo amb coses d’aquestes i me n’arrepenteixo de no fer-ho….

Deixa el teu comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>