FON dóna un pas més

FonFON es la comunidad global de internautas que comparten WiFi. Comparte tu conexión de cable o ADSL en tu casa o trabajo y podrás disfrutar de acceso WiFi en cualquier lugar del mundo donde haya un punto FON. ¡Comparte un poco y gana mucho!

Fa temps que segueixo aquesta inicitiva empresarial, però de moment des de la distància ja que el que ofereixen no em resultaria útil ara mateix. La intenció d’aquest projecte és la de facilitar la compartició de l’accés a la xarxa sense cables i ara mateix no tinc cap enginy portàtil amb que connectar-me amb WiFi. Tot i així em resulta interessant i impressionant el planter que en Varsavsky té contractat tant a nivell directiu com tècnic.

Ara han donat un pas considerable, i és que per tot arreu ressonen els ecos de la notícia que relaciona Google i Skype amb aquesta companyia, cada cop són més els inversors que aconsegueixen i el vaporware sembla que va esdevinguent quelcom més tangible. Malgrat tot, no crec que es lliurin fàcilment de les crítiques, provinent sobretot que comunitats de codi obert, que els acusen amb arguments prou sòlids de proclamar-se com a allò que no són, ja que tot i anunciar que el codi seria accessible a tothom encara és hora que l’alliberin. Pel que diuen ho faran properament i de moment han penjat els binàris per a qui vulgui provar-los.

A pesar de les crítiques crec que es mereixen un felicitació per la feina feta i per a continuïn que millorant.

Apunt: No em sembla gaire humil definir-se com a filàntrop al web de la pròpia empresa

3 comentaris a “FON dóna un pas més”

  1. utupia » Blog Archive » Fon, Buzz, Ads i mastegots ha dit:

    […] Ja vaig parlar, fa uns dies, del rebombori que s’havia montat a partir de l’última gran notícia relacionada amb Fon. […]

  2. A Fon fan fum? | utupia ha dit:

    […] Ja he parlat algun altre cop de Fon, dels passos que dóna la empresa i de les polèmiques que ha despertat. […]

  3. La Fonera, un altre que la té | utupia ha dit:

    […] Per postres i com tants d’altres, ja havia parlat de FON algun cop, vaig fer-me ressò de l’onada de crítiques rebudes i per no ser menys també vaig posar-hi cullerada. […]

Deixa el teu comentari

Has d'identificar-te per escriure un comentari.