Guía Esfínter, per saber on anar —o no— a plantar un pi

Ja abans d’escriure l’últim article de lavabos el Pep, un dels comentaristes més participatius, em va enviar un correu on em deia:

Per tots és coneguda la teva afició a parlar dels lavabos:

He trobat una perla d’aquelles que portava un llacet i una etiqueta amb el teu nom, i no he pogut evitar enviar-t’ho: Guía Esfínter.

És com una Guía Michelín, però dedicada a la sala del tron, jejeje. Analitzen aspectes com “papel, alicatado, pestillo, succión, olor, limpieza, lavamanos, confort”, tot classificat amb rollos enlloc d’estrelles. Podries proposar afegir la categoria d’indicador homes/dones de la porta, també ;P

Mira, una entrada que potser coneixes… jo almenys hi he anat algun cop a deixar-hi la pluja daurada: Restaurant Viena Les Gavarres, Tarragona.

Apa, espero que t’agradi la web.

Doncs sí, m’agrada força i la trobo una idea molt bona i útil. Una de les meves reflexions en relació als lavabos dels restaurants és que són una forma de valorar l’establiment. És un indicador real de com tracta un empresari restaurador als seus clients. El que s’acostuma a fer és donar una imatge ben maca amb la façana, l’interiorisme, la coberteria, etc. Però on de veritat és veu quina importància tens per a l’amo és al servei, quan entres allí saps si et tracten com un cagarro o els importa que les teves natges descansin en una tassa ben pulcre i en condicions.

Ja coneixia la web, però gràcies igualment Pep, no havia pensat en que podria resultar interessant de comentar-ne alguna cosa fins que vaig veure el correu. El lavabo que comentes el conec, no està gens malament, molt millor que d’altres de per aquí com el del camp del Nàstic, típica comuna d’estadi, i el de la discoteca Totem, típic cau de merda de local nocturn.

Seguint la línia escatològica, us recomano la secció Trucos, és per partir-se el cul.

I per acabar, com sàviament diu mon àvia, un consell per a evitar mals moments: de casa se surt cagat i pixat.

2 comentaris a “Guía Esfínter, per saber on anar —o no— a plantar un pi”

  1. L'illa dels monstres ha dit:

    brutal!!! es genial la pagina aquesta!

  2. Josep Mª ha dit:

    Guia del turisme rural a Catalunya a traves de les comarques.

Deixa el teu comentari

Has d'identificar-te per escriure un comentari.