Keli Application Unavailable

logo Keli finder

El Ministerio de Vivienda ha posat en marxa un projecte que pretèn facilitar als joves la farragosa tasca de cercar casa. En aquest web hi ha informació sobre vivendes de protecció oficial, futures construccions i altres informacions separades per províncies.

Doncs bé, sembla que no s’ho ha currat gaire, ja que deixant de banda la interfície (millorable), i el que et tractin més aviat d’adolescent que no de jove que intenta emancipar-se, el que mes m’ha tocat alló que no sóna és que quan he provat de buscar informació he pogut comprovar que ja ha petat!!!

La web és Keli Finder (el Caló es guai ¬¬) i pel que sembla ja ha deixat de funcionar. És força trista aquesta forma d’estrenar el servei, esperem que ho solucionin aviat. Això si, la mini-tenda que tenen muntada si que funciona.

Via Escolar

Un comentari a “Keli Application Unavailable”

  1. utupia » Blog Archive » Kelly Find ha dit:

    […] Fa uns dies parlava de la creació d’un portal que havia posat en marxa el Ministerio de Vivienda per ajudar als joves a trobar treball, el Keli Finder. […]

Deixa el teu comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>