Kelly Find

Keli finder

Fa uns dies parlava de la creació d’un portal que havia posat en marxa el Ministerio de Vivienda per ajudar als joves a trobar treball, el Keli Finder.

Com vam veure, al poc temps d’estrenar-ho els hi va petar el servidor, però el més greu és que això va durar varis dies, i no hi havia manera de fer-lo anar.

Doncs bé ara sembla que ja funciona, anava a dir correctament però no. Amb el Firefox no hi ha manera de que m’obri el Localizador geográfico per buscar el meu poble, amb l’Opera tres quarts del mateix i amb el IExplorer si que l’obre però no aconsegueixo seleccionar cap poble, és impossible. Això és vergonyós!!!!. Així s’inverteixen els nostres calers, anem arreglats…

Podria continuar cagant-me en unes quantes cosetes més que de moment em deixo a la recàmera, però de moment ho deixo.

El nom Keli Finder ja vaig insinuar que em semblava… bé, jutjeu vosaltres mateixos. Però és que per postres he trobat una altra web de contingut bastant diferent que té un nom molt similar. Aviso! jo no obriria l’enllaç d’aquesta web a la feina o en familia. Si t’atreveixes… Kelly Find curiosa la casualitat, hihihi.

Deixa el teu comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>