Quina preciositat d’AdSense

Conde Luconi

Redeu que lleig! I no parlo del personatge, sinó de l’anunci. És una publicitat de les d’AdSense de Google que vaig veure en una pàgina. Està clar que si algún dia utilitzo aquest servei de publicitat, per res del món se m’acudiria acceptar publicitat gràfica, perquè ja veieu els perills que té. Com que no pots controlar al 100% el que apareixerà, et pot sortir qualsevol cagarada visual, com aquesta, que et destrossi l’estètica totalment.

Per si algú no ho pot llegir bé:

CONDE LUCONI
Parapsicólogo babalawo. Sacerdote de Ifa con 25 años de experiencia resuelve pro blemas de amor, trabajo, hechizos, brujeria, magia blanca, negra…
LLAMAME Y LO COMPROBARAS
CLICA AQUI

I per cert, qui deu haver fet l’anunci? El Sr. Luconi en persona? El seu pitjor enemic? Hi ha dedicat més de 5 minuts?

I això per no parlar del contingut en si: babalawo, Ifa, magia negra… Quin un! Ara mateix vaig a trucar.

Ara que m’hi fixo, sóc molt ruc, m’acabo de carregar jo mateix l’aspecte del blog…

Deixa el teu comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>