Quin tipus de blogaire ets?

What Kind of Blogger Are You?

No ho soc massa de fer memes, reenviar correus i aquest tipus d’històries. Però també em costa dir no quan em demanen alguna cosa. I si el que ho demana és algú que s’ha pres el temps de comentar a utupia, llavors la peresa és torna il·lusió.

L’Aniol m’ha encomanat que segueixi el seu últim meme, que consisteix en contestar un senzill qüestionari sobre les teves característiques com a blogaire. Aquest ha sigut el meu resultat:

Greed: -6 (Passion -6, Profit 6)
You’re not in this for the money, for you blogging is all about the passion! Sure you might make a little pocket change now and again, but you know that it’s the content, the audience and the people that are what makes blogging great!

Experience: 4
(Newbie -6, Experienced -6)
You’ve been blogging since Nick Denton was in diapers. When it comes to blogging experience, you are the authority on blogging. Heck you probably even have a blog where you give advice about blogging!

Sociability: 4 (Hermit -6, Social 6)
You love web 2.0 stuff like Digg and Delicious and you’re involved in more blogging groups, networks and activities than anyone else you know. With all your connections, you make Neil Patel look positively anti-social!

Que resumit i traduït vindria a dir que:

  • escric un blog perquè m’agrada i no pels calers, gaudeixo escrivint i rebent comentaris dels lectors (cert, sense publicitat és difícil tenir ingressos, així que si no m’agrada és que sóc ruc)
  • sóc bastant expert en això d’escriure un blog (farà un parell d’anys que tinc el blog, si d’això en podem dir expert…)
  • sóc força actiu en la web2.0 i les xarxes socials (home sí, però sense passar-se: Flickr, Last.fm, La Tafanera, FaceBook, XBS,…)

Ja ho veieu, aquest és el resultat. Ara arribaria el moment d’encomanar a altres blogaires la tasca de respondre el qüestionari, però com que no en tinc ni idea de a qui li pot venir de gust i la última vegada van passar de mi com de la caca seca, ho deixo a lliure disposició del qui llegeixo aixì i li vingui de gust fer-ho. Si voleu que us enllaci aquí només cal que respongueu les preguntes i deixeu un comentari.

4 comentaris a “Quin tipus de blogaire ets?”

  1. polromeu ha dit:

    No t’imagines la de vegades que recordo el maleït meme musical … Aixns !

  2. utopiq ha dit:

    Hahahaha! Au va Pol! Si del meme aquell me n’he recordat ara que he escrit aquest, no et preocupis ;-)

    Me’n alegro de llegir-te per aquí, pensava que ja no passaves a donar una volteta per utupia de tant en tant.

    PD: m’estic plantejant comprar-me una Wii en els pròximes setmanes o mesos, tu que hi estàs més posat, creus que hi ha alguna cosa que hagi de saber o tenir en compte?

  3. Joan Barrios ha dit:

    M’ha agradat el teu bloc, clar i ben distribuit. Sóc bastant newer en aquest món dels blocs i voldria demanar-te si em pots ajudar en uns detalls dels plugins que fas servir, si pots i vols eh?.

    1- Intento trobar la manera que els articles quedin més curts i després apareguin uns … o llegir més… i no trobo la forma.
    2- Per que surtin les pàgines 1,2,3…a sota, quin?
    3- Intento posar audio player per escoltar o posar música als articles, i res de res, no acabo de saber com fer-ho.

    Podries donar-me un cop de ma, o saps d’algu que pugui?
    Moltes gràcies!

  4. utopiq ha dit:

    Gràcies a tu Joan. Veig que al teu blog també utilitzes Wordpress, potser puc d’orientar-te una mica:

    1. Si el que vols és tallar els articles de forma que apareguin parcials a la portada i només es llegeixin complets si accedeixen a la pàgina de l’article o clicant a “llegir més”, això s’aconsegueix senzillament escrivint on vols que es talli. Pots trobar la documentació oficial de Wordpress.
    2. La paginació numerada que veus al peu de la pàgina funciona amb un plugin molt senzillet que vaig programar: utupia WordPress functions.
    3. Si hagués d’instal·lar un plugin per reproduir audio, probablement m’instal·laria l’Audio Player Wordpress plugin. Si aquests no t’agrada n’hi ha un fart per triar i remenar.

    Si tens algun altre dubte, puc mirar d’ajudar-te. Si vols contactar directament, pots fer-ho a utopiq{garrofa)utupia.com.

    PD: a mi m’agrada més el terme blog que no pas bloc.

Deixa el teu comentari

Has d'identificar-te per escriure un comentari.