Repeteix mil cops una mentida i al final n’hi haurà que et creuran

No en teniu els collons plens de que us acusin del que no sou? Doncs jo si, la veritat.

Suposo que molts haureu sentit a parlar aquests últims dies de les detencions de 15 persones que estaven relacionades amb descàrregues pirates de música i pel·lícules. Doncs cal aclarir-ho per si algú en té algun dubte: a l’estat espanyol hi ha el dret de còpia privada, compartir arxius no és il·legal, siguin cançons, films, aubergínies digitalitzades o cagallons escanejats. El que si és il·legal és fer-ne còpies, per exemple 3.000 CDs, i treure’n un profit econòmic, per exemple distribuint-les entre gent sense recursos per a que ho venguin pel carrer.

Als detinguts se’ls acusa d’incomplir la LSSI, no pas per res que tingui a veure directament amb la compartició d’arxius. La LSSI, llei en la que també m’hi pixo a consciència. Per no parlar de l’SGAE, que la diria massa grossa….

Sovint sento a parlar sobre la veracitat dels blogs i la informació que donen, i moltes vegades les crítiques venen de mitjans de comunicació. Doncs apa, coneguem la veritat pels blogs i preguntem-nos qui és ara el mal informat i rei del copy-paste?

Encara penses que potser ets un pirata? Si vols sortir de dubtes fes aquest aclaridor test, a mi m’ho ha deixat clar: no sóc un pirata.

Sembla que la mala llet m’endureix el llenguatge…

2 comentaris a “Repeteix mil cops una mentida i al final n’hi haurà que et creuran”

 1. isaac ha dit:

  No crec que es puguin carregar el p2p mai. Suposo que el que passarà és que es faran menys produccions de cine, música… i per mi està bé: l’art no morirà mai i no té sentit si està fet únicament per obtenir grans beneficis (música comercial, cine comercial…).

  Un tema relacionat: blockbuster tanca tots els seus videoclubs d’Espanya.

  http://cine100.bitacoras.com/archivos/2006/03/16/blockbuster-dice-adios

 2. Utopiq ha dit:

  Difícilment pots carregar-te una xarxa tan descentralitzada. Per sort aquí com deia tenim el dret a la còpia privada, però pel que he sentit a França això mateix ja és il·legal.

  De totes formes, tant les descàrregues legals com la pirateria augmenten, i la SGAE augmenta beneficis a cada any. Vols dir que es faran menys produccions?
  http://www.20minutos.es/noticia/106919/0/sgae/pirateria/internet/

  Blockbuster utilitza la mateixa tècnica, allò de “miente que algo queda”:
  http://www.elmundo.es/elmundo/2006/03/22/ciudadanom/1143027994.html

Deixa el teu comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>