Tens vàries comptes de Gmail?

GmailDoncs resulta que jo si. No les utilitzo per falta d’espai, ja que amb les casi 3 gigues d’una en tindria més que suficient; ho utilitzo per separar per exemple: feina, amics, subscripcions, etc.

Estava buscant la manera de poder gestionar tots els comptes de Gmail que tinc de forma unificada i simple. He googlejat en Català i Espanyol, però l’unic que he trobat han estat solucions més aviat matusseres, com per exemple redireccionar-les totes a una de sola o utilitzar els feed dels comptes.

Però al fer les cerques en anglès he trobat el que buscava: Gmail Manager. Una extensió pel Firefox que et permet tindre tots els comptes controlats de forma ben senzilla. Instal·les l’extensió, afegeixes els logins i contrassenyes, i voil? ! A la part inferior de la finestra del Firefox, on normalment hi ha l’icona de subscripció, s’afegeix un petit indicador amb la informació dels correus nous que es puguin rebre, genial i senzill.

Deixa el teu comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>