Treballant mentre no treballes

Per can Caballé he fet una petita troballa en un apunt de fa un parell de dies, llegiu i somrieu:

WorkFriendlyWorkFriendly.net és un servei que pot ser útil per determinada gent… permet accedir a qualsevol pàgina web dins d’una finestra que, vista per damunt, sembla una finestra de Microsoft Word. D’aquesta forma, es pot navegar per webs sense que se n’adonin els teus companys de treball ni el pesat del teu cap que, […] s’acosta a la teva taula per veure que estàs fent…

Curiós, oi? Està clar que els usuaris d’aquest servei, WorkFriendly, són limitats: gent que treballi amb un ordinador que executi un Windows i que pugui camuflar el Word com a part de la feina.

Però és interessant, hi ha moments d’excessiva feina (o potser també al contrari) en que pot convenir rel·laxar-se un moment i llegir quelcom sense el nervis de ser enxampat i provocar-te un coitus interruptus, i parlo de llegir! que aquesta pàgina no mostra les imatges, només text sense estils i els objectes incrustats.

Observació: sembla que almenys amb Utupia té un problema interpretant els caràcters, i no ho acabo d’entendre perquè al codi d’aquesta pàgina s’especifíca ben claret la codificació charset=UTF-8. Deu ser que només accepta caràcters anglòfons.

Deixa el teu comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>