Canvi de logo

Logo antic

Com els més observadors ja hauran vist he canviat el logo, potser no és un canvi significatiu de disseny com per fer-ne un apunt, però l’escric per dues raons.

La primera és dir d’on l’he tret per si algú vol fer-se un logo web2.0 en escassos segons. He generat la imatge original en una web on el mateix autor diu: It was created as a joke, not a serious logo maker. But feel free to use it to make a logo. Ens diu que la web és un simple creador de logos de fireta i que tots són similars. Però si et prens tan poc seriosament el teu blog com per fer-lo servir, doncs endavant, i com que em va fer gràcia, doncs mira, l’he agafat.

Jo el que he fet és agafar la imatge que et genera i fer-hi una mica de bricomania gràfica de nivell bàsic: unes retallades, unes transparències, s’hi afegeix la conya del 2.0beta i a córrer!

A la imatge d’aquest apunt hi podeu veure el logotip anterior, que era simplement text. I aquesta és la segona raó, si a algú li agradava més, o no, o creu que l’actual és una autèntica cagarada; com sempre és lliure de dir-hi la seva. Que casa meva és casa vostra si és que hi ha cases d’algú…

2 comentaris a “Canvi de logo”

  1. david ha dit:

    Bones!!! Només volia felicitar-te per la manera d´escriure i per la bona estona que hem fas passar. gracies!!!!

    Volia recomenar-te una peli(El senyor de la guerra, de l´actor Nicolas cage), crec que és una gran película.

    fins aviat.

    petons

  2. Utopiq ha dit:

    Moltes gràcies David, miraré de trobar temps per veure aquesta peli ;)

Deixa el teu comentari

Has d'identificar-te per escriure un comentari.