Portada a La Tafanera

Portada de La Tafanera

Fa uns dies vaig implementar una nova funció per les utupia WordPress functions arran d’un comentari que em va fer el Siknus al Blogs&Birres del Camp: El que tu publiques acostuma a ser material nou a la Xarxa, inèdit. Hauries d’afegir els enllaços als teus apunts per a que la gent pugui enviar-ho al Menéame, la Tafanera, etc.

I li vaig fer cas. Vaig afegir els enllaços sense comentar-ho ja que preferia fer-ho després d’una fase de prova (ja està superada així que tinc pendent d’afegir-ho al plugin).

Farà 3 dies el mateix Siknus en adonar-se de que havia afegit els enllaços va enviar l’article sobre El català perseguit a la Tafanera (sembla mentida el que fa facilitar les coses…) i avui m’he endut la sorpresa de que ha arribat a portada, amb 21 vots a hores d’ara.

M’ha fet il·lusió -tant personal com per l’amistat amb l’autor-, i volia recordar-ho quan d’aquí uns anys rellegeixi melancòlicament el blog recordant que escrivia i que m’interessava l’any que complia el quart de segle.

Agraïments: Gràcies Isaac.

Deixa el teu comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>