Segon aniversari

dos anys, dues espelmes

Avui el que tocava fer, com tants d’altres hauran fet, era parlar -o més ben dit escriure- de la Catosfera. Però estic una mica espès, saturat després d’haver estat twittejant a quatre mans amb el Siknus des de la primera hora del primer dia fins a la darrera d’aquest tercer i últim dia.

Ens ho hem passat collonudament i hem conegut un niu de gent interessant, però m’ha exprimit totalment. Hi han un fart de coses per explicar: ponències, experiències personals, curiositats, alguna polèmica i tot… a veure si demà tinc temps.

El que si he fet és repassar com tenia la paradeta, respondre comentaris, alguns correus, etc. i llavors me n’he adonat, avui el blog d’utupia fa anys! És el segon aniversari, així que li he fet bufar les dues espelmes que veieu a la imatge (les magdalenes són reciclades de l’any passat, dures com una pedra) i li he cantat el Moltes felicitas del Club Súper 3.

El gener del 2007 vaig fer una petita repassada de números, per no trencar la incipient tradició repetiré: el senyor Wordpress diu que hi han publicats 227 articles i 659 comentaris, tot ben classificat en 21 categories. És tan petitona la criatura, però es va fent gran mica en mica i a mi em sembla la més maca del món mundial.

Sense capficar-se ni com a objectiu únic -almenys en el meu cas- a tots ens agrada ser llegits, així que voldria donar les gràcies a aquell grupet de lectors i comentaristes -ja sabeu qui sou- que es passejen per aquesta casa de tant en tant, plogui, nevi o peti el router. I als nouvinguts o paracaigudistes dels cercadors també, sigueu benvinguts, que casa meva és casa vostra…

10 comentaris a “Segon aniversari”

  1. isaac ha dit:

    Felicitaaaaaaaaaaaaaats!! :)

  2. www.altacapa.com ha dit:

    Doncs res, anar alletant la criatura i per molts anys!

  3. polromeu ha dit:

    … si és que hi ha,
    cases d’algú.

    Felicitats una vegada més.

  4. greips ha dit:

    ei, després de seguir-te pel twitter aquest cap de setmana es tota una sorpresa anar a petar per primer cop al teu bloc el dia de l’aniversari.

    Així que… que ens facis molts més! :)

  5. utopiq ha dit:

    Diu que boltíssimes bdàcies a tots! :oops:

    polromeu has estat l’únic en completar l’estrofa, no esperava menys de tu!

  6. Rei Nicotxan ha dit:

    Per molts anys utupia!

  7. utopiq ha dit:

    Llarga vida a utupia i al nicotxanesos!

  8. ntne ha dit:

    Hola.
    Demà faré dos anys (el blog!!!)
    Et “robo” la foto i poso el teu enllaç.
    Espero que no et sàpiga greu.
    Salutacions i independència.

  9. ntne ha dit:

    Perdò.
    poso el teu enllaç a “l’ignorat mig-ocre”.
    Salutacions novament.

  10. utòpiq ha dit:

    ntne, endavant, gens de greu. La llicència d’ús del contingut del blog diu que pots copiar, distribuir i comunicar públicament l’obra, i fer-ne obres derivades. Únicament reconeixent l’autor i compartint-la amb les mateixes condicions, sempre i quan no sigui per a finalitats comercials.

    PD: esperem que els 28N siguem una miqueta més a prop de l’anhelada independència…

Deixa el teu comentari

Has d'identificar-te per escriure un comentari.