Tercer aniversari

tres anys, tres espelmes

Ja tenia ganes de tenir una estoneta pel blog, ahir mateix va complir 3 anyets i ni vaig poder fer-ne menció. Des de fa uns mesos, a més de pencar em toca estudiar, un post-grau que inclou varies certificacions. Justament la tarda d’ahir me la vaig passar fent un examen que per sort vaig aprovar, i per molt que la companyia certificadora no sigui santa de la meva devoció, el títolet pot anar molt bé per posar-lo al currículum.

Fent un petit repàs, durant aquest tercer any de vida del blog (ja se’m fa grandet): vaig tenir l’oportunitat d’assistir a la trobada de la Catosfera (per cert, la Catosfera ha mort?), vaig divagar sobre els urinaris i els lavabos amb llums vermells, em vaig cagar en TV3, per primera vegada vaig participar en un rècord, vaig maleir la Roja i m’ho vaig menjar amb patates, també hi hagué de temps per fer una miqueta de conya, crítica i fins i tot lascívia,vaig continuar parlant de cinema, vaig comentar la nova joguina que em vaig comprar, a més d’atrevir-me a fer recomanacions anticrisi i d’estalvi, vaig animar a decapitar pares Noel, i algunes cosetes més.

Per no perdre la costum que ja comença a ser tradició, farem una mica de números. El senyor Wordpress diu que hi han publicats 280 articles i 946 comentaris, tot ben ordenat en 21 categories; i el senyor Akismet diu que m’ha protegit de 69575 comentaris d’spam. Com veieu, aquest blog és petit i humil, però que com dic sempre, a mi em sembla el més maco del món mundial.

Seguint amb les tradicions, gràcies a aquell grupet de lectors i comentaristes -els de sempre- que van traient el cap per aquí fent-la petar alguna vegada, a tots ens agrada ser llegits i escoltats. I als nouvinguts o paracaigudistes dels cercadors, com deia el saviOh! benvinguts! Passeu, passeu, de les tristors en farem fum, que casa meva és casa vostra si és que hi ha cases d’algú!

5 comentaris a “Tercer aniversari”

  1. jodido_por_akismet ha dit:

    Vàries qüestions:
    1. Felicitats per suportar-nos 1 any més (el 3er).
    2. Molt interessant el resum de números, agrairia que apuntessis que Akismet també em dóna pel cul a mi (tot i ser dels que treu (o trau ? ;) ) el cap.
    3. Entre el la tecla del 0 i la de ¡ tens un apòstrof molt maco que he observat que no fas servir (valga’m Déu !).
    4. Segueix així !

    Atentament, Pol.

  2. jodido_por_akismet ha dit:

    Perdó corregeixo el tema de l’apòstrof: a l’RSS hi ha alguna cosa que no rutlla … L’apòstrof apareix representat amb certa inclinació, i això m’ha induït a error. Un cop he llegit l’entrada he observat que sí, que en fas l’ús correcte. Curiós …

    P.D.: Uso Bloglines, per si interessa.

  3. utòpiq ha dit:
    1. Al contrari! Merci a tu Pol!
    2. Em poso de deures comentar-ho l’any vinent ;)
    3. Al Bloglines potser semblen accents, però ja veus que on hi ha d’haver un apòstrof, hi és. (a mi també m’irrita que s’utilitzi l’accent enlloc de l’apòstrof)
    4. Idem!
  4. vidi ha dit:

    moltes felicitats!! encara ets un màrrec, però amb 3 anyets ja pots començar a fer moltes maleses. gràcies per donar-nos aquesta oportunitat a llegir-te, i tranquil si no actualitzes cada dia, tampoc tenim tant de temps per passar davant de l’ordinador. per molts anys, utopiq!!!

    joan

  5. utòpiq ha dit:

    vidi, grazie mille!

Deixa el teu comentari

Has d'identificar-te per escriure un comentari.