utupia a directe!cat

aparició a directe!cat

Ei ei ei! Que surto a directe!cat! Sí sí, en un dels articles de l’espai Punt de mira parlen i comenten les disculpes que Port Aventura em va fer arribar en resposta a les meves queixes, bàsicament, per no poder adreçar-me en català als treballadors del parc.

Donant un cop d’ull a les estadístiques del blog he vist que tenia visites provinents d’aquest diari digital i hi he buscat si hi tenien algun enllaç a utupia i això és el que he trobat. Que jo sàpiga és la primera aparició del blog en un mitjà de comunicació, i m’ha fet il·lusió.

Que hi farem, he sigut tan infantil i egocèntric com per no sucumbir a la temptació de dir Hola mamaaaaa, surto a la teleeeee. Cadascú és com és.

I a més a més: per segon cop, vaig aparèixer a La Tafanera gràcies a la notícia enviada pel Siknus.

Deixa el teu comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>