Aquesta hauria de ser la cançó de l’estiu

I'm from Barcelona

Abans de les vacances de Setmana Santa comentava d’esquitllèbit quina podria ser la cançó de l’estiu, i que segurament ho acabarà siguent.

Però aquest cap de setmana passat en un sopar amb ex-companys de la universitat (la majoria ja penquen i d’altres encara en fase estudiantil) va sortir el comentari d’una cançó que està sonant força darrerament i almenys 3 o 4 la coneixíen.

Es diu We are from Barcelona i és el darrer single del grup suec I’m from Barcelona. Alguns l’havien vist a Yonkis (que com ja sabeu és NSPT) i d’altres havien vist l’anunci del Primavera Sound on es s’escolta de fons aquesta cançó. Com us podeu imaginar estaran en aquest festival.

La cançó destil·la un missatge pacifista i amorós, i com algú diu cantat per un grapat de freaks, que des d’ara mateix passen a formar part de la meva particular llista de formacions a seguir.

La qüestió és que és graciosa i s’enganxa, i tant si s’enganxa! A més hi ha el detall que aquests peculiars suecs escollissin el nom d’una ciutat de les nostres contrades, segons m’han dit per una pel·lícula, cosa que no he pogut confirmar.

Així que per a que no se us escapi res marxant una ronda d’enllaços:

Na na na na na … from Barcelona …

Deixa el teu comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>