De Gàmbia al dia a dia

Mercat de Serekunda

S’han acabat les vacances, demà em reincorporo a la feina i d’aquí poc s’inicia el semestre a la UOC, així que amb la fugida del sol arriben les plujes i la tornada a la rutina.

El viatge a Gàmbia ha anat molt bé, ha estat realment un viatge diferent a tots els que havia fet. Absolutament tot canvia quan marxes d’Europa per anar a l’Àfrica i com ja em pensava vam veure imatges de tot tipus.

Ens hem endinsat en les costums del país, hem observat fauna i natura, hem tastat els seu menjar i hem gaudit tant com hem pogut.

Però sobretot ens hem barrejat amb la seva gent, hem conegut persones que van intentar creuar l’estret, d’altres que sobreviuen com poden i gent molt ben qualificada que no pot desenvolupar la seva vàlua perquè ha nascut al continent marginat.

Quan vam ser al país vam ajudar com vam poder amb el material que ens vam endur i ara des d’aqui continuarem ajudant a les amistats que vam fer.

He penjat algunes fotos en un album a flickr, on he intentat posar-hi una mica de tot.

Per altra banda, ja en tenia ganes de donar-li un cop d’ull al blog, escriure alguna coseta i repassar comentaris. Fins avui no he pogut però no hem sap massa greu, més tenint en compte que als dos figures que he respost no em fa res fer-los esperar. De totes formes si estaveu esperant resposta ja les teniu, ara podeu dir-hi la vostra altre cop si voleu, aqui tothom té dret a rèplica.

6 comentaris a “De Gàmbia al dia a dia”

 1. marc ha dit:

  Gambia fa pudo, no i penso anar mai, pel que vist es una caca perque estic fen un treball de socials i… fa pudo

  jajajajaj adew craks
  ens veiem

 2. Lamine ha dit:

  Soy de gambia, no me gusta la gente ke se rie de mi poke soy negro. Si soy negro ke pasa ee me gusta mi pais… viva fode i la madre ke la pario …

  Y no hacemos peste, yo me dutxo 1 vez por setmana

  Marc quando te pille te mato!!!

 3. camps ha dit:

  mierda, caca, culo
  mierda, caca, culo

 4. utòpiq ha dit:

  Els 3 comentaris anteriors els ha realitzat la mateixa persona, Marc Camps, amb la mateixa IP i des del mateix ordinador en menys de 7 minuts de diferència.

  Els deixo només per a que al xiquet li caigui la cara de vergonya si d’aquí a un temps torna i ho rellegeix. I perquè sempre que es pugui evitar, soc contrari a la censura.

  Desconec si realment és racista, té doble personalitat o simplement és curt de gambals; que cadascú en tregui les seves conclusions.

 5. fatou ha dit:

  heyy… hola jo em dic fatou i tambe soc de gambia….
  com t’ha anat les vacances de gambia?

 6. utòpiq ha dit:

  Benvingut fatou.

  Van anar molt bé, hi vaig ser l’estiu del 2006. Va ser el meu primer contacte amb Àfrica i encara el recordo com a molt especial, els gambians teniu un caràcter molt acollidor.

  Si no les has vist, pots donar un cop d’ull a algunes de les fotos que hi vaig fer.

Deixa el teu comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>